Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Naozaj je Laura príliš pekná pre Tinder? Takto vyzerá žena, ktorú online zoznamka odmietla
Zdielať na

Naozaj je Laura príliš pekná pre Tinder? Takto vyzerá žena, ktorú online zoznamka odmietla

Zdroj: Profimedia.sk

Možno ste sa už aj vy pokúšali nájsť si partnera cez online zoznamku. Podobne to urobila aj Laura, ktorá na najznámejšej aplikácii na randenie zverejnila svoje fotky a čakala, kým sa jej niekto ozve. Atraktívna bruneta však zažila nemilé prekvapenie, s ktorým vôbec nepočítala!

Laura je mladá sexi žena, ktorá túžila nájsť dokonalého muža, ktorý by sa jej venoval a rozmaznával ju. Jej prvou voľbou, kde ho nájsť, bola práve populárna zoznamovacia aplikácia Tinder. 

Sledujete seriál Jenny? Tu je ďalší rozhovor s jedným z jeho hlavných hrdinov!

​Keď sa jedného dňa chcela na Tinder prihlásiť, zažila šok. Nešlo jej to, navyše obdržala správu od správcu, že má naň zakázaný prístup, lebo vraj porušila ich pravidlá. Laura nechápala, čo sa stalo, pretože si nebola vedomá pochybenia. "Hneď na začiatku som obdržala veľmi veľa správ, že moje fotky nie sú skutočné a ide o photoshop. Nič som si z nich nerobila, no časom neustále pribúdali a začali ma hnevať. Ľudia mi písali, že používam fotky nejakých modeliek z internetu a že vyzerám príliš dobre na to, aby som bola skutočná. Zrejme ma niekto nahlásil, a preto mi správca zamietol prístup," zverila sa zahraničným médiám Laura. Myslíte si, že je príliš pekná pre zoznamku?

Súvisiace články

Najčítanejšie