Skoro jasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Chcel byť originálny, vydesil ju na smrť: Takúto žiadosť o ruku ste ešte nevideli!
Zdielať na

Chcel byť originálny, vydesil ju na smrť: Takúto žiadosť o ruku ste ešte nevideli!

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Žiadosť o ruku zohráva v živote partnerov významnú úlohu, spomínate si ešte na tú svoju, alebo vás táto výnimočná chvíľa ešte len čaká?

Ženy často túžia po romantike ako z filmu, no pre väčšinu mužov je to skôr poriadny stres. Tento chlapík chcel byť originálny a pred priateľkou pokľakol v naozaj šokujúcej chvíli. Ako by ste na takúto žiadosť o ruku zareagovali vy? Povedali by ste áno?

Namiesto romantiky poriadny šok!

Američan Ray Giuliano pripravil svojej partnerke zážitok, na ktorý rozhodne nezabudne do konca života. Nech túžila po čomkoľvek, takúto žiadosť o ruku si nepredstavovala ani vo sne!

Ray si na svoju drahú pripravil scénku ako z filmu. Zinscenoval prepadnutie v obchode, pri ktorom vyľakanú partnerku požiadal o ruku.

Keď sa pri nich objavil lupič so zbraňou a vystrašená žena sa bojí o vlastný život, chlapík sa ich spýta, či sú manželia. Keď muž odpovedá, že nie, maskovaný zlodej mu čosi podá. V tej chvíli muž pokľakne a žiada o ruku svoju vyvolenú...

Rayova partnerka nakoniec súhlasila, ale po odhalení prepadovej scénky bola taká šokovaná, že sa nezmohla ani na slovo. Jej snúbenec sa jej ospravedlnil aj verejne a neskôr jej doprial ešte jedny zásnuby, tentokrát so skutočnou romantikou v Central Parku.

Pozrite sa, ako ich zásnuby zachytila kamera v obchode. Ako by ste zareagovali na mieste tejto ženy vy?

;feature=emb_title

Súvisiace články

Najčítanejšie