Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Veľký horoskop lásky a vzťahov na rok 2020: Čaká vás vzrušenie či skôr problémy?
Zdielať na

Veľký horoskop lásky a vzťahov na rok 2020: Čaká vás vzrušenie či skôr problémy?

Zdroj: Profimedia

Aký bude prichádzajúci rok pokiaľ ide o lásku a romantické vzťahy? Prečítajte si, čo si hviezdy pripravili práve pre vaše znamenie!

Máme tu posledný deň v tomto roku a možno aj vy rekapitulujete, čo všetko ste zažili a možno lamentujete nad tým, čo všetko vám nevyšlo, možno aj v oblasti lásky. Nájdete si konečne osudového partnera alebo nastane vo vašom aktuálnom vzťahu veľká zmena? Zistite hneď, čo vás čaká!

Buďte pri Silvestrovských oslavách opatrní!

Baran

Veľa Baranov sa už v roku 2019 stretlo s tým pravým partnerom alebo riešili tému, ako nájsť niekoho, kto im bude rozumieť. Byť v živote i láske diplomatom, to bude pre vás učebná látka pre nový rok. Barani zo seba budú musieť vybudovať autoritu - nielen v práci, ale aj v partnerskom vzťahu. Musíte na sebe pracovať tak, aby si vás vaši partneri vážili, načúvali vám a tiež vás nasledovali. Najmä vo februári v období okolo splnu (9.2.) Si budú Barani musieť ujasniť, ako to v ich vzťahoch vyzerá a urobiť prípadnú očistu. Tým, ktorí to neurobia dobrovoľne, to za nich "zariadi" Vesmír. Kto do vášho života nepatrí, odíde, a kto tam patrí, zostane a vzťahy sa ešte prehĺbia.

Profimedia

Býk

Pre Býkov bude rok 2020 priaznivý, budú ale musieť pristúpiť na veľa nových pravidiel a urobiť zmeny aj vo svojom osobnom živote. A pretože Býci neradi niečo menia, nepôjde im to ľahko. Neradi sa totiž niečoho (a niekoho) vzdávajú. Vyrieši sa im životná oblasť, ktorá im v minulosti robila problémy alebo ich brzdila, zvlášť sexualita. Niektorí si ju užijú do sýtosti, ale pozor na poblúznenie, ktoré by im mohlo zatemniť mozog. Vzťahy však nie sú len o láske medzi mužom a ženou. Býci si budú musieť dať v novom roku pozor aj na priateľov a urobiť si medzi nimi poriadok. Nie každý je skutočný priateľ. Môžu tiež na konci roka stretnúť niekoho, kto ich bude sexuálne priťahovať, ale mali by mať stále na pamäti, že by kvôli ničomu ani nikomu nemali riskovať stabilitu.

Blíženci

V uplynulých rokoch si Blíženci robili poriadok vo svojich partnerských vzťahoch a plánovali si nový život. Aj v roku 2020 budú hrať partnerské vzťahy dôležitú úlohu. Musia si konečne jasne uvedomiť, kto je pre nich dôležitý. Sexualita bude v tomto období tiež dôležitou témou, ale skôr v zmysle, že Blíženci dôjdu k záveru, že sex je síce fajn, ale pevnosť vzťahov je aj o inom. V máji si budú Blíženci robiť nové plány v oblasti lásky, môže im do života prísť nejaká nová. Spln v novembri ich donúti, aby ukončili vzťahy, ktoré nefungujú, predovšetkým tie, v ktorých sa neplnia sľuby.

Profimedia

​Rak

Rok 2020 bude pre Rakov dôležitý a stane sa toho veľa aj v ich partnerských vzťahoch. Budú musieť ukázať, ako dokážu pracovať na svojich emóciách. Budú tiež stretávať nových ľudí a v ich živote sa môže objaviť niekto dôležitý - partner alebo kamarát. Mnoho Rakov na sebe začalo v roku 2019 pracovať, aby k sebe prilákali partnera svojich snov. Niektorí si v prvej polovici roka 2020 užijú naplno predovšetkým erotiku. V júli budú Raci riešiť rozhodnutia, ktoré sa týkajú vzťahov. Pokiaľ ide o partnerov, Raci potrebujú takých, ktorí im dovolia mať v rukách rodinné účtovníctvo.

Lev

Pre Levov bude rok 2020 veľmi zásadný, pretože sa od základov môžu zmeniť ich životy. Mali by sa viac starať o partnera či deti, pretože v tom majú Levi trochu deficit. Počas prvej polovice nového roka sa zmení fungovanie v partnerských vzťahoch, prídu nové možnosti, a to čo, fungovalo skôr, už fungovať nebude. V auguste v období druhého novu (19.8.) by mali Levy premýšľať, ako vylepšiť partnerský vzťah. Kto partnera nemá, mal by si vytvoriť projekt a urobiť všetko preto, aby ho získal. Tí, ktorí nemajú deti, po nich budú túžiť.

Profimedia

Panna

Panny v roku 2019 začali riešiť hlavne deti, a túto tému budú riešiť aj v novom roku. Tie Panny, ktoré túžili po deťoch, a ešte ich nemajú, by sa konečne v roku 2020 mohli dočkať. Rok 2020 bude tiež rokom, kedy si budú Panny dávať do poriadku partnerské vzťahy. Túto úlohu už riešili v roku 2019. Problém budú mať tie Panny, ktoré sú k svojim partnerom až príliš kritické. Partnerské vzťahy prejdú u niektorých Panien krízou. Vzťahy, ktoré nestoja na pevných základoch, sa rozpadnú. Tie vzťahy, ktoré pevné sú, budú potvrdené a partneri sa ešte viac spoja.

Váhy

Váhy majú za sebou náročný rok a náročný ich aj čaká. Niektoré Váhy budú meniť vzťahy v rodine - s niekým sa rozídu, s niekým zase zídu. Tiež sa niektoré Váhy vrátia k rodine alebo priateľom, ktorých predtým zanedbávali. Ženy Váhy prežijú situácie, kedy ich niekto poníži (partner, kamarát) a budú musieť zapracovať na svojom ženskom sebavedomí. Partnerské vzťahy ich všeobecne v roku 2020 trochu potrápia. Možno budú mať pocit, že ich nikto nemá rád, budú sa tváriť ako hrdinovia, ale vnútri budú trpieť. Celý rok by mali Váhy riešiť situácie, ktoré sa týkajú spokojného a harmonického bývania a výborných vzťahov v rodine.

Profimedia

Škorpión

Práca na dobrých vzťahoch v rodine začala u Škorpiónov už v roku 2019. Tento trend bude pokračovať aj v novom roku. Ak sa rodina Škorpiónov v minulom roku nerozšírila o ďalšieho člena, malo by sa to zmeniť v roku 2020. Májový spln (7.5.) V znamení Škorpióna sa veľmi silno odrazí na kvalite partnerských vzťahov. Vyjasnia sa nevyjasnené a Škorpióni konečne pochopia, čo mali pochopiť skôr. V období novolunia v Škorpiónovi (15.11.) si uvedomia, či ich partnerstvo je skutočne o láske, alebo či ide o nejakú ilúziu. Kto má partnera, mal by sa mu venovať, kto nemá, mal by vyraziť na rande.

Strelec

Strelci majú radi cestovanie, dobrodružstvo i peniaze. V roku 2020 si však uvedomia, že potrebujú tiež lásku a zdravie, a že musia byť spokojní vo svojom domove. Mali by viac komunikovať so svojimi blízkymi. V prvej polovici roka 2020 sa zmenia rodinné pomery Strelcov. Možno niekto pribudne, možno niekto odíde alebo sa narodí. V novom roku môžu stretnúť sexuálneho partnera z minulosti alebo budú riešiť svoju sexualitu v súčasnom vzťahu. Na jar by sa mali nezadaní Strelci pokúsiť s niekým zoznámiť, mohol by to byť ten pravý.

Profimedia

Kozorožec

Kozorožcom vládne Saturn, a práve preto to v živote nemajú jednoduché. Aj vo vzťahoch sa vďaka tomu dostávajú do zložitých situácií. Mnoho Kozorožcov zmení svojich partnerov, a aj tí, ktorí majú dlhodobé vzťahy, sa musia pripraviť na to, že v ich vzťahu prebehne veľká kríza, ak už neprebehla. Ustoja ju len silné páry. Saturn bude na Kozorožcov pôsobiť tak, že po nich bude chcieť, aby začali znova a inak - a často s niekým iným.

Vodnár

V roku 2019 to nemali Vodnári jednoduché. Hľadali sami seba a niektorí vymenili nielen prácu, ale tiež hľadali partnera svojich snov. Najmä v prvej polovici roka boli "hviezdami vesmírneho neba," čo sa týka partnerských vzťahov. Tému vzťahov teda riešili naplno. Mnohí našli osudovú lásku, alebo stretli starú. Aj v roku 2020 budú v tomto trende pokračovať. Vodnári sa tiež budú obzerať za minulosťou. V novom roku si tiež uvedomia, aké dôležité je mať spokojný domov a funkčnú rodinu. Na tom musíte pracovať. V auguste prebehne pre Vodnára najdôležitejší spln, ktorý im vnesie do života nové možnosti. Všetko, čo v tejto dobe urobia, sa premietne do ich osobných vzťahov.

Profimedia

​Ryby

V roku 2019 zažili Ryby silné a karmické obdobie, pretože väčšinu roka sa Čierna Luna pohybovala v znamení Rýb. Tá sa bude v Rybách pohybovať len do konca januára 2020. V živote Rýb sa v minulom roku objavil niekto, kto ich sklamal, a bohužiaľ dôsledky tohto sklamania sa prejavia aj v roku 2020. Pokiaľ ide o vzťahy, mali by Ryby pracovať na tom, aby si vytýčili svoj priestor. Budete tiež riešiť vzťah k svojim rodičom a k deťom. V júni (21.6.) Prebehne novolunie v znamení Raka, témou pre Ryby budú vzťahy. Nová láska, upevnenie starej lásky a komunikácia s deťmi. Ryby majú v novom roku hlavnú úlohu - byť dobrými rodičmi. A tiež posilňovať partnerské vzťahy tým, že budú častejšie chodiť s partnermi na spoločenské akcie. Tým sa upevní ich vzťah. Keď by chodili bez partnera, hrozí, že stretnú niekoho nového.

Súvisiace články

Najčítanejšie