Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Michal pomohol tisíckam žien nájsť si mužov snov: Teraz ste na rade práve vy!
Zdielať na

Michal pomohol tisíckam žien nájsť si mužov snov: Teraz ste na rade práve vy!

Zdroj: Instagram/michalkopeckyofficial

Michal Kopecký je vzťahový mentor, autor bestsellerov pre mužov a ženy o randení a vzťahoch. Posledných osem rokov pomáhal chlapom, aby mali väčšie úspechy so ženami a získali svoju vysnívanú partnerku. Teraz pomôže práve vám!

Počul stovky príbehov, vďaka ktorým mal možnosť hlbšie nahliadnuť do chlapskej mysle, aké ženy chcú na sex či do vzťahu, aké nechcú vôbec a ako ohľadom žien myslia. Jeho rady sa do dnešného dňa dostali k vyše trom miliónom mužov a žien na Slovensku a v Čechách a jeho poslaním je, aby muži a ženy našli, získali a udržali si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú mať šťastný a naplnený vzťah plný lásky a nebudú viac sami.

Je vôbec možné, aby sa niekto trikrát zosobášil s tou istou osobou? Je!

Koľko stretnutí so ženami ste absolvovali, kým ste našli svoju ženu snov?

Drvivú väčšinu svojho mladíckeho života som poznal maximálne tak moje spolužiačky a s inými ženami som nerandil. Obrat spôsobil až Pokec, kedy som sa začal zoznamovať a stretávať so ženami vo veľkom. Priznám sa, že zo začiatku mi to vôbec nešlo. Ženy sa so mnou veľmi stretnúť nechceli a keď už sa stretli, tak k druhému stretnutiu väčšinou neprišlo. Stratili záujem. Nasledujúce 3 roky som sa stretol s takmer 200 ženami. Pochopil som, čo robím pri nich zle, čo mi naopak funguje a získaval som skúsenosti. A v tomto období, keď už som sa žien nebál, som narazil na moju manželku, ktorá bola po 8 ročnom rozchode. 

V čom bola vaša žena iná ako tie ostatné?

Keď to mám povedať priamo, “nedala mi” hneď (smiech). Moja žena bola pre mňa najväčšia výzva. Bola po všetkých stránkach úžasná. Bola aj zlé dievča, aj dáma, aj gazdiná v jednom. Mala svoju hodnotu, mala vlastný život aj mimo chlapov a nečudo, že bol o ňu veľký záujem. Vnímal som, že s touto ženou by som si vedel predstaviť aj niečo viac.

Aké bolo najzvláštnejšie rande, aké ste zažili?

Dohodol som sa s jednou babou, že sa stretneme cez internet. Dala mi na seba číslo a povedala mi, kde a kedy sa stretneme. Tak som sa nachystal, osprchoval, navoňal a vyrazil som za ňou. Bolo to na tom istom sídlisku, len niekoľko ulíc ďalej. Bola zima a ja som kráčal na miesto stretnutia. Mali sme sa stretnúť o ôsmej a ja som prišiel o 10 minút skôr. Prišla ôsma hodina… štvrť na deväť… ona nikde a ja som začal tušiť, že niečo nie je v poriadku. Volal som jej, nezdvíhala. Pol deviatej. Volal som znovu, no nič. Tak som kráčal sklamaný späť domov. Neskôr som jej napísal a odpísala mi, že nemohla prísť. Následne som zistil, že to isté číslo mi dala aj iná žena. Bol to fejk. Niekto sa bavil na môj účet. Najzvláštnejšie rande bolo pre mňa to, ktoré sa nikdy neuskutočnilo. Ale poučil som sa a odvtedy som si dal vždy pozor, s kým sa chcem stretnúť a overil som si danú osobu dopredu tým, že sme si minimálne zavolali.

Prečo je pre dnešné ženy tak ťažké nájsť si partnera?

Pretože je dostatok možností a chlapi, hlavne tí schopní, sa nechcú viazať len tak s hocikým. Pre nich to znamená, že stratia svoju slobodu a už nebudú môcť riešiť iné ženy, chodiť s kamošmi von a skončí “sranda”. Veď koľko je o tom vtipov, keď si chlap nájde ženu? Pravdou je, že chlapi sa CHCÚ viazať. Chcú byť vo vzťahu, nájsť si lásku a nebyť sami. Ale nie každá žena je v ich očiach hodná takéhoto záväzku z ich strany. Mnohé robia na ceste k vzťahu obrovské množstvo chýb, vďaka čomu chlapi o ne strácajú záujem. A idú inam...

TOP 3 veci, ktoré si muž na žene všimne ako prvé?

Raz som v jednom ženskom magazíne čítal, že chlap si ako prvé na žene (dokonca) v bikinách všimne jej oči a úsmev. Poviem vám to priamo a na rovinu. Každý zdravý heterosexuálny chlap si na žene všimne ako prvé jej postavu - prsia, zadok, nohy. Nevraviac, keď má nejaké šaty, výstrih či opätky. Skúste sa spýtať chlapa na farbu vašich očí a uvidíte, že nemá tušenie...

Čo by žena na prvom rande rozhodne nemala robiť?

Plánovať svadbu (smiech). Bez srandy. Mnoho žien vidí (aspoň trochu) schopného chlapa a hneď dúfajú, že “to by mohol byť on”. A príliš sa na neho upnú. Nasadia si ružové okuliare a prehliadajú, že sa k sebe vôbec nehodia. Hlavne, že je milý, slušný, zaplatil za večeru a trochu sa o ňu zaujímal. A má aj dobrú prácu. A nie je psychopat. Ženám odporúčam vyberať si chlapa až po tzv. 3 mesačnej skúšobnej dobe. Predtým, ako budete mať s chlapom akékoľvek plány ohľadom budúcnosti a vzťahu, potrebujete si byť naozaj istá. Majte vysoké nároky! Chlap vám musí dokázať, že je vás hoden. A na to jedno rande nestačí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Najväčšia Žena snov! ? Som vďačný, že som ju mohol dnes spoznať aj osobne a aspoň na chvíľu prehodiť pár slov ?

Príspevok, ktorý zdieľa Michal "CHLAP 2.0" Kopecký (@michalkopeckyofficial),

Vie žena rozoznať, kedy ju chce muž len na sex a kedy má o ňu vážnejší záujem?

Vie, aj keď mnoho žien to prehliada. Nechcú si pripustiť, že chlap ich chce len na to jedno a dúfajú, že ak budú mať s ním sex, tak ich bude chcieť aj na vzťah. Takto to u chlapov ale nefunguje. Ak chce chlap len sex, tak sa bude správať povrchne. Nebude sa o ženu zaujímať ako o osobu. Bude mať neustále narážky, debaty a stretnutia s ním budú smerovať k sexu. Bude si pýtať vaše fotky, stretávať sa s vami väčšinou večer a nebude vás brať na verejnosť, ale bude sa s vami zašívať, aby ho náhodou niekto nevidel (iná žena). Keď príde na bavenie sa o “vás”, tak sa bude vykrúcať ako had. Naopak, pokiaľ sa chlap o vás zaujíma ako o ľudskú bytosť, vyhradí si na vás čas a ste súčasťou aj jeho bežného života, ukazuje sa s vami bežne aj na verejnosti a vedia o vás jeho kamaráti či rodina, je tam šanca, že bude mať vážnejší záujem.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dnes nepracovný deň s rodinkou ?☺️

Príspevok, ktorý zdieľa Michal "CHLAP 2.0" Kopecký (@michalkopeckyofficial),

Dajú sa ženy ľahko oklamať a dostať do postele?

Chlap dokáže žene nakecať čokoľvek, keď ju chce dostať do postele. Znesie jej aj modré z neba a bude priam dokonalý. Až na to, že keď získa, čo chce, tak zrazu “má toho veľa” a prestane sa zaujímať a ozývať. Na to, aby sa chlap zaujímal aj viac ako iba o sex, je potrebné, aby tento benefit od vás získal AŽ keď si ho po dlhodobom snažení sa zaslúžil svojimi činmi. Nie tým, aký je alebo čo hovorí. A keď do vás chlap investuje veľa času, energie a snahy, tak o vás nebude chcieť prísť a bude rozmýšľať prípadne aj nad vzťahom.

Dajú sa dnes ženy ľahšie zbaliť ako keď ste vy mali, napríklad, 20 rokov?

To neviem posúdiť. Keď som mal 20 rokov, ženy ma nechceli. Bol som ešte panic a pre ženy som bol len kamarát a bútľavá vŕba. Dnes vnímam ako jednoduché získať záujem ženy a “zbaliť” ju. Ale to je tým, že som sa ja sám posunul ďalej, nie tým, že by sa doba zmenila. Nemám im to však za zlé. Zaslúžil som si to. Ženy by mali mať vždy vysoké nároky na chlapov a chcieť pre seba toho najlepšieho muža a otca pre svoje deti. Pravdaže, to predpokladá, že aj ony budú pre neho Ženou snov.

Ak vás zaujal príbeh vzťahového mentora Michala, prečítajte si jeho dielo, v ktorom ženám radí ako na dnešných mužov. Bestseller Žena snov od Michala Kopeckého môžete teraz získať úplne ZDARMA na www.knihazenasnov.sk

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Asi aj tebe napadla otázka, ako môže chlap radiť ženám, ako byť Ženou snov, nemám pravdu? ? - Takmer každá žena, s ktorou prichádzam do kontaktu, to buď povie narovinu a spýta sa ma to, alebo si to myslí. - Áno, som chlap a predtým, ako som si vzal moju ženu, som aj ja randil a stretol sa s vyše 200 ženami. - Viem ti presne povedať, prečo som sa chcel s niektorými stretnúť a niektoré som ani neoslovil. Aké ženy sa mi páčili a chcel som ich, a aké vôbec. - S ktorými som chcel mať len sex a nič viac a ktoré som chcel aj do vzťahu. Aké chyby ženy pri mne robili, čím ma odradili a kvôli čomu som stratil postupne záujem a čo naopak robili, že som sa na ne namotal a nemohol som ich dostať z hlavy. - A toto všetko ti ako jediný chlap poviem úplne NAROVINU. - Navyše, o svoje skúsenosti som sa posledných 8 rokov delil v mojich knihách, online kurzoch či na živých seminároch aj s inými chlapmi a počul som tisíce situácií a scenárov, ktoré chlapi ohľadom vás žien riešia a viem ti povedať, ako chlapi myslia. - A ty by si konečne chcela vidieť chlapom do hlavy, že? - No a v neposlednom rade, ženy, ktoré už moje rady z knihy čítali oceňujú najmä fakt, že im radí chlap, z pohľadu chlapa, pretože také niečo tu nemali. - Že im dávam narozdiel od iných autorov skutočné a hlavne praktické rady. Navyše im to nakladám narovinu, priamo a bez servítky, čo oceňujú asi najviac. - Priznám sa ti, že túto knihu som nevytvoril sám. V knihe Žena snov sa s tebou podelím o desiatky príkladov a príbehov samotných žien, ktoré na vlastných skúsenostiach popísali, ako im moje koncepty a tajomstvá pomohli byť sebavedomejšími, spokojnejšími, šťastnejšími a zachránili tak aj vzťahy s chlapmi, ktoré boli odsúdené na zánik. - Knihu Žena snov ti chcem dať dnes ZDARMA. Stačí mi napísať teraz na www.knihazenasnov.sk, kam ti ju mám zaslať, uhradiť náklady na dodanie a je tvoja. Žiadne háčiky či skryté poplatky. Knihu som zaplatil za teba! - Za necelých 48 hodín už 535 z vás využilo túto moju ponuku a kusy, ktoré môžem takto rozdať, sa rýchlo míňajú. Tu skutočne nie je nad čím rozmýšľať. - Choď na www.knihazenasnov.sk a získaj Ženu snov ZDARMA - #zenasnov #knihazenasnov

Príspevok, ktorý zdieľa Michal "CHLAP 2.0" Kopecký (@michalkopeckyofficial),

Súvisiace články

Najčítanejšie