Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Už ako dieťa vážila 55 kíl: Dnes TÝMTO tučným bruchom zvádza mužov
Zdielať na

Už ako dieťa vážila 55 kíl: Dnes TÝMTO tučným bruchom zvádza mužov

Zdroj: Instagram/caitlinfinley1

Caitlin má 22 rokov a hoci váži cez 181 kilogramov, schudnúť rozhodne neplánuje! Prečo? Na živobytie si zarába práve svojimi tukovými vankúšmi.

Dnes ledva vyjde po schodoch, no to, že nemá žiadnu kondičku jej absolútne neprekáža. Caitlin, ktorá si hovorí aj Calico, si totiž zarába práve tým, ako vyzerá.

Zaujímavých ľudí môžete sledovať aj v šou Česko Slovensko má talent každú sobotu na JOJ-ke.

​Mladá žena mala od narodenia pár kíl navyše, pre ktoré sa jej v detstve ostatní vysmievali. Ako tínedžerka sa zaťala, začala sa zdravo stravovať, cvičiť a podarilo sa jej schudnúť. "Necítila som sa však dobre. Mala som pocit, že to nie som ja a že som sa oklamala," priznala v zahraničnom dokumente. 

Zvrat v jej živote nastal, keď sa zoznámila s morbídne obéznymi ženami, ktoré v jej očiach vyzerali ako bohyne. Caitlin začala jesť, priberať a svoje obžerstvo začala predávať aj na internete. Stala sa z nej modelka, ktorá pred vami oblečená len v spodnej bielizni zje naraz cez 10 000 kalórii! Na požiadanie vypije výpek zo slaniny aj vanilkovú zmrzlinu pomiešanú s majonézou. Za peniaze aj ochotne zatrasie svojím obrovským bruchom alebo zadkom. Sama tvrdí, že mužov to veľmi vzrušuje.

Ak si myslíte, že jej rodičia sú proti tomu, čo robí ich dcéra, ste na omyle! Jej najväčším fanúšikom je práve mama, ktorá ju dokonca aj fotí v erotických pózach! "Mám taký pocit, že toto je presne to, čo by som mala robiť," tvrdí jej mama. A pre tých, ktorí si myslia, že sa nezdravým jedlom pomaly zabíja, má plus size modelka jasný odkaz: "Nedávno som bola u doktora a ten z testov potvrdil, že som absolútne zdravá!" Caitlin má jediný cieľ - do 30-tky chce vážiť cez 220 kilogramov. 

Súvisiace články

Najčítanejšie