Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pochválila sa zásnubným prsteňom, vysmiali ju: Nosili by ste takýto šperk?
Zdielať na

Pochválila sa zásnubným prsteňom, vysmiali ju: Nosili by ste takýto šperk?

Zdroj: unsplash.com (ilustračná fotografia)

Vzácny prsteň po prababičke je určite výnimočným klenotom a to nielen po finančnej stránke. Istá žena sa však namiesto pochvaly dočkala iba posmešných komentárov.

Predtým, ako čokoľvek osobné zavesíme na verejnú sociálnu sieť, mali by sme si poriadne zvážiť prípadné riziká. Je pravdou, že ľudia, ktorí pravidelne komentujú rôzne príspevky na internete, vedia svojimi slovami nielen uraziť, ale často doslova zaťať „do živého,“ ale v tomto prípade to zrejme až tak neprehnali, čo poviete?

Nenechajte si ujsť ďalší celebritný pár v talkshow Čau, Lujzav stredu o 21:35 na JOJke!

Najškaredší zásnubný prsteň?

Keď istá žena zverejnila na Facebooku tento zásnubný prsteň, nezabudla podotknúť, že ide o naozaj vzácny šperk po prababičke. Ani vo sne ju však nenapadlo, akú spŕšku negatívnych a výsmešných komentárov týmto záberom spustí.

Samotný „rám“ prsteňa skutočne vyzerá tak, že by mohlo ísť o cenný starodávny šperk, no miesto, kde by mal byť nejaký vzácny kameň je naozaj smiešne. Namiesto drahého kovu sa tam nachádza akási zvláštna biela ozdoba pripomínajúca písmeno S.

„Vyzerá to ako strek šľahačky či majonézy...“ napísala jedna z komentujúcich. „To má byť nepodarená labuť?“ napísal niekto ďalší. Iným zase biela hmota pripomínala vytlačenú zubnú pastu.

Všetci sa však zhodli v tom, že je to asi najhorší zásnubný prsteň, aký doteraz videli. Čo naňho poviete vy? Nosili by ste takýto šperk?

Facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie