Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Keď rodičia zistili, s kým randí ich dcéra, takmer dostali infarkt: Viete si TO predstaviť?
Zdielať na

Keď rodičia zistili, s kým randí ich dcéra, takmer dostali infarkt: Viete si TO predstaviť?

Zdroj: Profimedia

Láska vraj nepozná žiadne prekážky a tento nezvyčajný párik je toho dôkazom. Asi žiadna matka by sa nepotešila, ak by sa jej dcéra zaľúbila do takéhoto muža.

Ľudia ju nazývajú zlatokopkou a jej priateľovi hovoria “cukrový deduško.” Oni si však kritické a urážlivé komentáre nevšímajú, a tvrdia, že ide z oboch strán o čistú lásku, ktorej sa nechcú brániť.

Aj tento celebritný pár, ktorý nedávno navštívil Slovensko, delí pomerne veľký vekový rozdiel...

Študentka Urszula Grzelak (19) z Poľska a Nigel Thorpe (61) sa spoznali, keď mala Urszula iba 16 rokov. Nigel bol v tom čase partnerom jej tety, ale keď sa s mladučkou študentkou stretli na oslave, okamžite si padli do oka.

"Bola som v jeho prítomnosti plná radosti a pozitívnej energie a rýchlo som zistila, že som sa do neho zamilovala,“ tvrdí mladá tínedžerka, ktorá sa k staršiemu pánovi nasťahovala už po dvoch týždňoch randenia. Ako sama priznala, vekový rozdiel vôbec neriešila a láskou k Nigelovi bola doslova posadnutá.

Profimedia

Napriek neuveriteľnému 42-ročnému rozdielu a negatívnym reakciám okolia si táto dvojica svorne nažíva už tri roky a okrem iných vecí ich spája aj vášeň k metalovej hudbe.

Zaľúbenú dvojicu kritizovali nielen cudzí ľudia, ktorí boli zhrození, keď si napríklad prejavovali náklonnosť, ale tiež rodičia Urszule, ktorí sa najskôr snažili ich vzťah prekaziť.

“Ľudia často nazývajú náš vzťah za kontroverzný či chorý a neustále na nás ukazujú prstom, ale my sme sa naučili úplne to ignorovať,” vysvetľuje mladá slečna a odporúča všetkým, aby si riešili vzťahy a osoby, ktoré sa týkajú ich.

Profimedia

Urszula na záver odkázala všetkým párom s veľkým vekovým rozdielom, aby sa zamerali iba na lásku a šťastie so svojim partnerom a aby nemali výčitky, že robia niečo zlé a nemorálne. „Iba vy presne viete, čo cítite a čo je pre vás najlepšie, neriaďte sa tým, čo si myslia ostatní!“ dodala zamilovaná študentka.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie