Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Budúca nevesta si pýta radu: Čo by ste robili, keby ste zistili TOTO pred svadbou?
Zdielať na

Budúca nevesta si pýta radu: Čo by ste robili, keby ste zistili TOTO pred svadbou?

Zdroj: unsplash.com (ilustračná fotografia)

Každá žena túži po tom, aby bol jej svadobný deň jedinečný a aby všetko vyšlo v deň D na jednotku. Občas sa však stane niečo, čo by snáď nikto nečakal!

Istá sklamaná budúca nevesta sa obrátila na online fórum Mumsnet, aby jej iné ženy povedali svoj názor na situáciu, ktorá sa jej stala a veľmi ju rozrušila.

​Aj Anetu Pariškovú čaká čoskoro svadba. Vyskúšala si viacero šiat a prezradila, ako budú jej vysnívané vyzerať.

Niektoré páry sa na svojej svadbe držia starých svadobných tradícii, iné si naopak užijú svoj svadobný deň podľa vlastných predstáv. Sú však isté detaily, ktoré platia všeobecne a dodržiavajú ich takmer všetci. Patrí sem aj napríklad tradícia, že ženích by nemal vidieť svoju nastávajúcu v svadobných šatách pred svadbou.

Podraz od družičky

Spomínaná budúca nevesta si bola vyberať vysnívané svadobné šaty so svojou kamarátkou, ktorá jej mala byť na svadbe družičkou. Vyskúšala si množstvo šiat, kým konečne našla tie pravé. Kamarátka ju odfotila, aby videla, či jej naozaj svedčia. Vôbec ju nenapadlo, čo sa stane pár hodín potom.

Družička bola z vybratých šiat pre kamarátku nadšená a fotografiu zverejnila na sociálnej sieti bez toho, aby si vypýtala zvolenie. Nevestu dokonca na fotografii označila, takže bolo jasné, že ju ľahko mohol zbadať nielen budúci manžel, ale aj všetci priatelia a rodina.

Keď to nešťastná žena zistila, okamžite ju žiadala o odstránenie fotografie. Kamarátka ju upokojovala, že ak to jej nastávajúci aj videl, určite zabudne za pár minút, ako šaty vyzerali...

Ľudia vyjadrili nešťastnici podporu a pochopenie a rovnako zostali zhrození, ako jej to dobrá kamarátka mohla urobiť.

Ako by ste na jej mieste zareagovali vy?

unsplash.com

Súvisiace články

Najčítanejšie