Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Iní by zutekali, on si ju vzal za ženu: Bývalá modelka zostala po nehode znetvorená
Zdielať na

Iní by zutekali, on si ju vzal za ženu: Bývalá modelka zostala po nehode znetvorená

Zdroj: Facebook/Turia Pitt

Silný príbeh ženy, ktorá prišla o vonkajšiu krásu, ale napriek tomu žije plnohodnotný život, dnes inšpiruje mnohých. Poklonu si však zaslúži aj jej muž, ktorý pri nej stál po celý čas.

Tento skutočný príbeh je dôkazom toho, že pravá láska, ktorú nič nepremôže, existuje!

Turia Pitt a Michael Hoskin sa poznali už od školských čias a Michael už v tom čase vedel, že práve s touto ženou chce stráviť celý život. Vtedy ešte netušil, čo osud pre jeho lásku pripravil, no napriek tomu, čo sa stalo, svoj sľub dodržal.

Zamilovaná dvojica pred osudnou tragédiou...

https://www.instagram.com/p/9jig16jQ9U/

Najťažšia skúška

V roku 2011 sa Turia zúčastnila ultramaratónu, počas ktorého sa stala obeťou požiaru. Aby si zachránila život, musela prebehnúť rozsiahlym ohňom, ktorý ju obklopoval zo všetkých strán. Mladá žena utrpela vážne popáleniny na 65 percent svojho tela, museli jej amputovať 5 prstov, podstúpila desiatky operácií. Takmer 2 roky musela nosiť kompresné oblečenie a tvár jej zahaľovala maska.

https://www.instagram.com/p/BP4XZDKjfBf/

V čase, keď ku tragédii prišlo, bola Turia úspešnou modelkou a športovkyňou a tešila sa zo svojej lásky. Milujúci priateľ ju však neopustil ani po hroznej tragédii a stál pri nej po celý čas.

https://www.instagram.com/p/BNWD_yrD1lq/

Láska ju zachránila

Hoci bol osud k Turii mimoriadne krutý, je dnes šťastná a žije úplne plnohodnotný život, a to najmä vďaka svojmu manželovi Michaelovi. Ten ju každý deň navštevoval v nemocnici, bol pre ňu obrovskou psychickou podporou. Keď sa jej stav aspoň čiastočne zlepšil, požiadal dokonca svoju lásku o ruku.

https://www.instagram.com/p/BVNrIc9ASb0/

„Po hroznom incidente a po pekle, ktorým si musela prejsť, vyšla na povrch jej skutočná krása. Je to stále to dievča, do ktorého som sa zamiloval,“ venoval krásne slová svojej láske.

Dieťa ako najväčší dar

Táto milujúca sa dvojica sa už druhý rok teší zo synčeka, o ktorom hovoria, že je zázračným dieťaťom

Mladí rodičia boli z počatia bábätka šťastím bez seba, pretože ho vôbec neočakávali. Popáleniny, ktoré Turia utrpela, boli natoľko rozsiahle, že pár skôr rozmýšľal o adopcii. Keď však otehotnela a porodila zdravého krásneho chlapčeka, zažívali dokonalé šťastie, o akom ani nesnívali. 

https://www.instagram.com/p/Ba5Bkixg9V3/

Rodinka si žije krásny a šťastný život, Turia sa nielen prestala skrývať, ale objavila sa dokonca aj na titulkách niekoľkých časopisoch, vydáva knihy a motivuje mnoho ľudí s podobným osudom, aby sa nevzdávali!

Úžasná a silná žena! Držíme jej palce!

https://www.instagram.com/p/BdGgUa-ADaS/

https://www.instagram.com/p/BdqhtcDggkD/

https://www.instagram.com/p/BfPt3I6AT0Q/

https://www.instagram.com/p/BtE6qHNAijB/

https://www.instagram.com/p/BwX84W_g4Dg/

Súvisiace články

Najčítanejšie