Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Mala to byť sexi selfie: Keď Natáliu uvideli ľudia, vysmiali ju
Zdielať na

Mala to byť sexi selfie: Keď Natáliu uvideli ľudia, vysmiali ju

Zdroj: Instagram/natalifajtova

Milovníčky módy sa novým úlovkom rady pochvália verejnosti práve prostredníctvom sociálnych sietí. Rovnako to urobila Natália. S jednou vecou však nepočítala...

Má dokonalú postavičku a miluje trendy kúsky, v ktorých sa aj rada fotí. Mladá Natália sa nedávno rozhodla, že svoju sexi figúru ukáže svetu v dráždivej bielizni.

Odfotila sa v kabínke, fotku uverejnila na Instagrame, aj populárnej facebookovej skupine Dnes nosím. Rajcovná červená bielizeň však u ostatných milovníčok módy nevyvolala reakcie, s ktorými počítala. "Kriste pane to je také lacné, že aj rožok je drahší. Ja mám najradšej také prádlo, ktoré si kúpim a nepotrebujem sa v ňom fotiť v kabínke, kedy si ho skúšam. Čistou náhodou sa tak odfotila, aby jej bolo ešte v zrkadle vidno aj ventil...forint má väčšiu hodnotu. Pekné dievča, pekná postava, len škoda, že má potrebu sa takto prezentovať, je to také lacné ach jaj....," zneli komentáre ľudí, ktorí si fotku pozreli. Zdá sa, že prvoplánovou sexi selfie dnes už nikoho neočaríte. Čo vy na to?

Súvisiace články

Najčítanejšie