Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Oklamali desiatky žien, karma ich dobehla: TOTO identické dvojičky nerozdýchajú
Zdielať na

Oklamali desiatky žien, karma ich dobehla: TOTO identické dvojičky nerozdýchajú

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Sympatickí bratia roky využívali to, že vyzerajú úplne rovnako, až na svoje konanie doplatili. Neuveríte, že sa niečo také naozaj stalo!

Identické dvojičky Fernando a Fabricio z Brazílie niekoľko rokov zneužívali to, že ich ľudia nedokázali rozoznať, až kým na svoje klamstvá jedného dňa nedoplatili.

Karma ich dobehla…

Využívali svoj atraktívny vzhľad a chceli dostať do postele čo najviac žien a tak si obaja bratia tie svoje aktuálne partnerky vždy aj vymieňali. Ženy, ktoré sa s jedným z nich poznali len krátko, jednoducho nedokázali rozlíšiť, že na rande prišla dvojička a nie muž, s ktorým sa dali dokopy.

Fernandovi a Fabriciovi vychádzala taktika až dovtedy, kým jedna z oklamaných žien neotehotnela. Vtedy sa samozrejme dozvedela, že milostný pomer mala nie s jedným mužom, ale s dvoma v rovnakú dobu. Obaja bratia sa však zachovali zbabelo a k otcovstvu sa nepriznali.

Mladú ženu to neuveriteľne naštvalo a oboch bratov zažalovala. Keďže DNA bratov bolo natoľko podobné, že súd nevedel s určitosťou rozhodnúť, ktorý z mužov je v skutočnosti otcom, rozhodol sa ich “potrestať” oboch.

Sudca sa rozhodol, že ako otcovia dieťaťa budú uvedení obaja muži a každý z nich bude matke dieťaťa platiť výživné. Malé dievčatko aj matka dieťaťa tak majú aspoň po finančnej stránke vykompenzovaný podraz od bratov, ktorí ženu nielen oklamali, ale sa odmietli k otcovstvu priznať…

Čo na to poviete vy? Rozhodol sudca v tomto prípade správne?

Profimedia (ilustračná fotografia)

Súvisiace články

Najčítanejšie