Jasno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Mužom sa páči, len kým ju neuvidia v sukni: Takto si nikoho nenájdeš, tvrdia
Zdielať na

Mužom sa páči, len kým ju neuvidia v sukni: Takto si nikoho nenájdeš, tvrdia

Zdroj: Profimedia

Keď mladá študentka zverejnila fotografie svojich nôh, ľudia ju zavalili kritikou. Čo poviete, zaslúžene?

Ana Calatayud Perez-Manglano (24) sa jedného dňa rozhodla, že si prestane holiť nohy a po pár mesiacoch ich zarastené hustým ochlpením ukázala na sociálnej sieti. To, že sa po tomto priznaní spustí taká búrlivá debata, ju poriadne zaskočilo!

Ana si prestala holiť nohy a tiež iné časti na tele minulý rok v novembri. „Bola som jednoducho lenivá a neskutočne ma to otravovalo. Kašlem na to, čo hovoria ľudia,“ vyjadrila sa mladá študentka, no napriek tomu zostala šokovaná, aká vlna kritických a nenávistných komentárov sa spustila, keď sa rozhodla zarastené nohy zverejniť.

Profimedia

"Nie, naozaj sa nehanbím za to, že mám chlpaté nohy. Každá žena či muž majú právo rozhodnúť sa, či sa budú holiť alebo nie. Nemá to nič spoločné s feminizmom. Som totálne unavená z toho, že sa musím oholiť, pretože si to vyžaduje spoločnosť. Nebudem to znovu robiť, kým sa nebudem na to cítiť,“ povedala mladá žena.

Profimedia

Na fotografie jej chlpatých nôh reagovalo množstvo mužov aj žien. Niektorí ju označili za nechutnú a iní si myslia, že takto môže zabudnúť na normálny vzťah a tiež na sex. Ďalší muži sa vyjadrili, že keby sa takto rozhodla ich partnerka, určite by sa s ňou rozišli.

Čo si o tom myslíte vy? Mali by ste odvahu obliecť si s takýmito nohami sukňu?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie