Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Šialená matka popísala svoj sexuálny zážitok: TOTO robila 2 hodiny po pôrode!
Zdielať na

Šialená matka popísala svoj sexuálny zážitok: TOTO robila 2 hodiny po pôrode!

Zdroj: Profimedia

Štvornásobná matka vyrozprávala svoju skúsenosť, aby prelomila tabu o intímnych zážitkoch po pôrode. Jej slová však spôsobili ostrú kritiku...

Deborah Hodge (44) je matkou štyroch detí. Kým po prvých troch tehotenstvách sa s partnerom začala milovať do troch týždňov od pôrodu, po štvrtom dieťati mala sex už po dvoch hodinách!

Ak už máte dieťa, dobre viete, že sex po pôrode je to posledné, na čo ste mysleli. Mnohé ženy sa aj po šestonedelí musia veľmi premáhať, aby to vôbec dali, predovšetkým kvôli partnerovi.

Možno aj vy poznáte nejaké výnimky, ktoré to zjavne cítia a vnímajú úplne inak, táto žena je však absolútny extrém! Priznala sa, že mala sex iba dve hodiny po pôrode!

„Keď Amelia ležala v postieľke, s partnerom sme sa začali maznať na posteli, hneď som vedela, že budeme mať sex," povedala Debbie pre denník The Sun.

„Bola medzi nami neuveriteľná blízkosť. Necítila som sa sexi, ale cítila som sa mimoriadne. Bolo to také rýchle, že som necítila žiadnu bolesť ani nepríjemný pocit, ale to asi preto, že ešte účinkoval epidurál,“ dodala čerstvá štvornásobná mamička k sexu hneď po pôrode.

Debbie sa pochválila aj tým, že ďalší sexuálny zážitok mala už na tretí deň po príchode s bábätkom domov. Vraj to nie je žiaden problém, akurát treba dávať pozor, aby sa nepoškodili čerstvé stehy.

Hoci táto mamička chcela svojím príbehom poukázať na to, že sex po pôrode nemusí byť žiadne tabu, obávame sa, že u ľudí vyvolala skôr úplne opačné pocity.

Čo si o tom myslíte vy? Viete si niečo také predstaviť?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie