Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zúrivá žena sa pomstila lenivému mužovi: Jej nápad vás dostane do kolien!
Zdielať na

Zúrivá žena sa pomstila lenivému mužovi: Jej nápad vás dostane do kolien!

Zdroj: Instagram

Aj vás poriadne vytáča, keď neviete, čo máte v domácnosti robiť skôr a váš muž si leží spokojne vyvalený na gauči? Použite nápad tejto matky, ktorý sa stal hitom internetu!

Známa blogerka a mama Karen Alpert sa pochválila, ako sa mužovi odplatila za jeho lenivosť. Kým ona nič nestíhala, on si ležal niekoľko hodín na gauči. No povedzte, ktorú ženu by toto nenaštvalo?

Karen zverejnila svoju odplatu na svojej facebookovej stránke Baby Sideburns a jej nápad sa stal okamžite virálnym. Čo také manželovi vyviedla?

https://www.instagram.com/p/BvAhvaShE_E/

Dokonalá pomsta!

Karen poslala manžela na nákup, ale keďže bola poriadne napálená, nedala mu taký úplne bežný zoznam. Na papierik mu napísala produkty, ktoré vlastne vôbec neexistovali, aby sa v tej predajni trošku zapotil...

Na zozname sa nachádzalo napríklad 3% mlieko, jahody bez semienok, beztukový humus, pšeničné tenké dolky v modrej škatuli, mäknúci syr, extra light cola ("to je novinka, musíš sa popýtať predavačiek"), nesolená smotana, organické koláčiky a podobne...

Karen v príspevku nezabudla podotknúť, že „úplne omylom“ si na tú chvíľu vypla mobil, lebo vedela, že by jej manžel zavolal hneď pri prvej veci, ktorú by nevedel nájsť.

Čo myslíte, ako by reagoval na takúto pomstu váš muž či partner?

https://www.facebook.com/BabySideburns/photos/a.482197265144242/2369850383045578/?type=3&theater

Súvisiace články

Najčítanejšie