Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tínedžerku odsúdila aj vlastná rodina: Keď zistíte, za koho sa vydala, pochopíte dôvod
Zdielať na

Tínedžerku odsúdila aj vlastná rodina: Keď zistíte, za koho sa vydala, pochopíte dôvod

Zdroj: Profimedia

Hovorí sa, že láske nerozkážeš a že kto miluje, jednoducho nepozerá na rozdiely. Pri tejto dvojici by sa možno oplatilo používať nielen srdce, ale aj rozum… Súhlasíte?

Samantha sa v osemnástich zamilovala tak, ako ešte nikdy predtým. Po necelom roku za sa svoju lásku vydala a teraz sa pokúšajú o spoločného potomka.

Čo je na tom nezvyčajné? Nuž, práve obrovský vekový rozdiel. Jej manžel by mohol byť pokojne jej starým otcom!

Dedko s vnučkou? Ani náhodou!

Samantha Simpson (19) a jej manžel JR Simpson (62) sú už unavení z negatívnych reakcií okolia, ktoré nevie prijať fakt, že napriek 43-ročnému vekovému rozdielu si veľmi rozumejú, ľúbia sa, a dokonca sa snažia o spoločné dieťa. 

Profimedia

Po tom, ako sa Samanthina rodina nedokázala zmieriť so vzťahom dcéry, odsťahovali sa do iného mesta, aby mohli viesť pokojný rodinný život. Obaja priznávajú, že sa im to veľmi nedarí. Všade, kde sa objavia, stretávajú sa s odpudzujúcimi pohľadmi a negatívnymi reakciami.

“Je to ťažké, lebo môjho muža považujú buď za môjho dedka, alebo za pedofila. Nemôžeme si ani prirodzene prejavovať náklonnosť,” sťažuje sa mladá žena.

Profimedia

​Aj vy sa pýtate, či takýto vzťah môže naozaj fungovať a čo na staršom pánovi mladá tínedžerka vidí?

“Predtým som randila s chlapcami, ktorí boli približne v mojom veku, ale boli veľmi nezrelí a nefungovalo nám to. JR je taký vyspelý, je to džentlmen, vždy si máme čo povedať a správa sa ku mne ako ku kráľovnej,” pochvaľuje si svojho partnera Samantha.

Profimedia

Samantha dúfa, že keď čoskoro otehotnie, ľudia ich vzťahu snáď konečne uveria a prestanú na nich ukazovať prstom.

“Chceme len, aby si ľudia uvedomili, že napriek vekovému rozdielu máme šťastné manželstvo, nezaslúžime si takéto odsudzovanie,” dodáva na záver čerstvo vydatá mladá pani.

Čo si o takomto vzťahu myslíte vy? Viete si predstaviť žiť s mužom, ktorý by mohol byť váš dedko?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie