Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Takúto nevestu ste asi ešte nevideli! Páči sa vám tento nápad, alebo je to prehnané?
Zdielať na

Takúto nevestu ste asi ešte nevideli! Páči sa vám tento nápad, alebo je to prehnané?

Zdroj: Facebook/Fire & Gold Photography

Fotografie z tejto svadby sa stali okamžite virálne. Keď ich uvidíte, ihneď pochopíte, čo je na nich nezvyčajné.

Mamička a nevesta Dalton Mort mala aj s budúcim manželom túžbu, aby sa ich malá dcérka Ellora zúčastnila ich veľkého dňa, a tak rozmýšľali, čo spraviť, aby celý obrad vydržala.

Jedni ju chvália, iní kritizujú

Dalton vedela, že najjednoduchšie by bolo, kedy 2,5-ročnú dcérku zverili niekomu z rodiny, ale obávali sa, že by začala plakať alebo vyrušovať, a tak by ju nakoniec zobrali von, čo nechceli.

Mamička sa nakoniec rozhodla riadiť sa svojimi pocitmi a inštinktom. Dcérku si nechala uviazať do šatky a počas celého obradu ju mala na chrbte. Dievčatko bolo úplne pokojné a väčšinu obradu dokonca prespalo. 

Facebook/Fire &amp

„Veľmi som si priala, aby bola dcérka prítomná pri celom našom obrade, pretože naše manželstvo sa týka aj jej,“ vysvetľuje mamička, ktorá si svoje rozhodnutie nevie vynachváliť.

Prekrásne fotografie z obradu im zhotovila Laura Schaefer z Fire & Gold Photography, ktorá ich neskôr zverejnila aj na sociálnej sieti, kde zožali obrovský úspech. Hoci nafotila už mnoho iných svadieb, táto bola aj pre ňu magická a výnimočná.

Kým mnohí označili tieto svadobné zábery za najkrajšie, aké doteraz videli, našli sa aj takí, ktorí rozhodnutie matky skritizovali.

Čo si o nápade tejto mamičky myslíte vy? Viete si predstaviť svoj svadobný obrad s dieťaťom na chrbte?

Facebook/Fire &amp

Facebook/Fire &amp

Facebook/Fire &amp

Facebook/Fire &amp

Súvisiace články

Najčítanejšie