Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Známy Slovák vyšiel s pravdou von: Mala si byť len jednorazovka
Zdielať na

Známy Slovák vyšiel s pravdou von: Mala si byť len jednorazovka

Zdroj: Instagram/nelaslovakova

Na Valentína sa roztrhlo vrece s rôznymi romantickými vyznaniami lásky. Okrem tých tradičných sa niektoré známe páry zverili aj s tým, čo by si väčšia z nás nechala pre seba.

Slovenský hokejista Lukáš Kozák v minulosti randil už s viacerými známymi kráskami. Jeho aktuálnou priateľkou je víťazka Hotela Paradise Nela Slováková.

Dvojica je po uši zamilovaná, čo často dokazujú aj spoločnými fotografiami. Mnohé z nich sú naozaj pikantné.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ve svete je plny Instagram podobnych prispevku, ktere si ukladame, inspirujeme se a podobne fotky s pritelem chceme mit... Vseruzne zahranicni stranky s podobnymi fotkami lajkujeme a followujeme. Pokud si vsak nekdo na podobnou fotku troufne, Cesko-Slovensko se muze zblaznit. No a pokud je to Slovakova, je to doslova narodni povstani. ? Diky bohu mam konecne velkou vetsinu spolecenskeho dna, ktere nechutne a s obrovskou zlosti dokaze urazet, bloklou. Jeste to ceka Lukase a budeme spokojeni. Vlastne spokojenejsi uz byt nemuzeme. On, protoze ma me a fotka se zadkem nemeni muj charakter a to jaky jsem clovek. A ja, protoze mam jeho... Sebevedomeho chlapa, bez komplexu. "Zenskeho sna meho" ? #dekujiPekne ❤ @kozo72

Príspevok, ktorý zdieľa Nela Slováková (@nelaslovakova),

Milenci sú zjavne na jednej vlnovej dĺžke a dokonale si rozumejú. Svedčí o tom aj Kozákove verejné priznanie, že sa s Nelou pôvodne plánoval len vyspať. „Miláčik, som strašne spokojný a šťastný, že ťa mám a že mám po dlhej dobe pocit pokoja harmónie a šťastia, síce som ťa chcel len “šupnúť” na Kygovi, keď na Plačkovej oslave to nevyšlo a už si mi nejak ostala... tak strašne ĎAKUJEM a som za to moc rád...“ tak znejú športovcove netradičné, no romantické slová. Kým iné ženy by nad podobným komentárom od priateľa asi nahnevane zakrútili hlavou, Nela sa na ňom dobre zabavila. „Som rada, že my dvaja máme rovnaký zmysel pre humor a preto ma tvoj komentár o šupnutí absolútne neurazil. Chcela som úplne to isté a nejako si mi ostal...“ reagovala Nela. Nech im to spolu vydrží čo najdlhšie. 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie