Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Hovorí vám niektorú z týchto fráz? Buďte na pozore, môže vás čoskoro opustiť!
Zdielať na

Hovorí vám niektorú z týchto fráz? Buďte na pozore, môže vás čoskoro opustiť!

Zdroj: Profimedia

Ženy sú možno komplikovanejšie, ale vyznať sa v mužoch, tiež nie je vždy jednoduché. Ak vám ten váš často opakuje tieto veci, mali by ste sa nad vašim vzťahom zamyslieť.

Muži sa často nevedia na rovinu priznať a povedať, ako a čo cítia, hoci od nás vyžadujú “polopatické” vysvetlenia. Niektoré veci však vycítite aj bez slov.

Ak váš drahý používa tieto frázy, je to znamenie, že vás pomaly prestáva milovať, ak sa tak už nestalo a je s vami iba preto, že nevie, ako zo vzťahu “utiecť.”

"Pozri sa, ako vyzerá ona!"

Milujúci muž nemá potrebu neustále porovnávať svoju ženu s niekým iným. Ten, kto porovnáva, podvedome hľadá lepšiu a jeho správanie naznačuje, že mu jeho partnerka nevyhovuje.

Thinstockphotos

"Dnes prídem neskôr!"

Ak tieto slová počúvate príliš často, znamená to, že tráviť čas s niekým iným je pre neho oveľa zaujímavejšie, ako byť s vami. Nemusí to ihneď znamenať, že má milenku, možno sú to len priatelia a jeho koníčky. V každom prípade nie je v poriadku, že s vami trávi čoraz menej voľného času a vôbec mu to neprekáža.

"Sám sa rozhodnem, čo urobím!"

Keď vám muž povie túto vetu, neznamená to, že chce byť úplne nezávislý. Znamená to, že ho váš názor jednoducho nezaujíma a to o mnohom hovorí. Muž, ktorý vás miluje, sa úplne prirodzene zaujíma pri každom dôležitom rozhodovaní o váš názor a dokonca si pýta od vás radu.  

unsplash.com

"Musíme si dať pauzu!"

Či už túto vetu vyslovíte vy, alebo ju niekoľkokrát zopakoval váš partner, nie je to dobré znamenie. V každom vzťahu sa objavia náročnejšie obdobia a rôzne skúšky a je len na vás, či sa ich rozhodnete prekonať, alebo radšej zo vzťahu vycúvate. Vo väčšine prípadov pauza nič nevyrieši, akurát urýchli rozchod.

"Nezaujíma ma, čo si myslíš ty!"

Otvorene vám hovorí, že s vaším názorom už dávno nepočíta. Od takéhoto človeka nemôžete čakať, že vás bude opäť milovať tak, ako možno kedysi. Zmysel vzťahu medzi mužom a ženou sa stráca vtedy, keď sa medzi nimi vytratí dôvera. Ak si nedokážete hovoriť veci úprimne a nahlas, váš vzťah pravdepodobne už nič nezachráni.  

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie