Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Horoskop lásky na rok 2019: Na čo sa môžete tešiť v oblasti vzťahov?
Zdielať na

Horoskop lásky na rok 2019: Na čo sa môžete tešiť v oblasti vzťahov?

Zdroj: Profimedia

Bez ohľadu na to, či máte partnera, alebo nie, nasledujúci rok bude veľmi akčný a rozhodne v ňom nebude núdza o vzrušujúce a romantické chvíle, intímne zážitky, alebo prehĺbenie vzťahu.

Verte tomu, alebo nie, rok 2019 bude plný lásky a sexu! Upevní sa váš súčasný vzťah, alebo stretnete niekoho nového a zaujímavého? Prečítajte si horoskop pre vaše znamenie od astrologičky Martiny Boháčovej.

Baran

Barani, ujasnite si svoje myslenie v oblasti vzťahov. To, ako vnímate svoju sexualitu a aký silný význam jej prikladáte. Možno budete riešiť so svojimi partnermi neveru alebo iný druh úletov. Prečo k vám ale táto téma prichádza? Pretože máte zistiť, aký je rozdiel medzi láskou a sexom. Hlavne si tiež musíte uvedomiť, že vnútorná krása je dôležitejšia ako vonkajšia. Niektorí barani môžu prežiť sexuálne úlety alebo sa stretnúť partnermi z minulosti. Najmä v lete budú riešiť vzťah so súčasným partnerom, nezadaní dostanú pozvanie na rande a nemali by váhať. Kto má partnera, mal by vyraziť na romantickú večeru alebo výlet.

Býk

Býci, v uplynulom roku ste mohli riešiť nového partnera alebo nového pracovného spoločníka. Šikovní Býci si hneď na začiatku vzťahu vytvorili jasné podmienky, za ktorých sú ochotní fungovať. Aj v roku 2019 budú partnerské vzťahy hrať v ich živote veľmi dôležitú úlohu. Väčšina Býkov sa stretne s partnermi z minulosti. Je to preto, aby ste si uvedomili, že medzi sebou nemáte niečo doriešené. Je potrebné si pohovoriť a veci vysvetliť. Mnoho Býkov začne túžiť po nových sexuálnych skúsenostiach alebo iných technikách.

Blíženci

Blíženci si v uplynulých dvoch rokoch robili poriadok vo svojich partnerských vzťahoch. Niektorí vymenili svojich partnerov za iných a začali plánovať nový život. V roku 2019 mnohí nájdu nového partnera, môže to byť životný partner, alebo pracovný partner. Blíženci, ktorí partnera majú, by mali zapracovať na tom, aby sa mu viac páčili. Tiež si budú musieť dohodnúť presné podmienky, za ktorých bude ich vzťah spokojný. Musíte spolu viac komunikovať a hovoriť si to, čo vám prekáža. Keď sa budete môcť spoľahnúť na slovo druhého, partnerský vzťah bude pevnejší.

​Rak

Raci, vy to nemáte vo vzťahoch jednoduché, pretože ste veľmi citliví. A kto je citlivý, ten je zraniteľný. Raci túžia veľmi milovať a láska je pre nich dôležitá. V roku 2019 sa nevrhajte do lásky po hlave, nemali by ste sa riadiť len emóciami, ale tiež rozumom. Začnite viac milovať sami seba a nedovoľte ostatným, aby vás zraňovali. Raci sú tvrdohlaví, tak im niekedy dlho trvá, než pochopia, že partner, po ktorom túžia, nie je pre nich. Neodpúšťajte svojim partnerom úplne všetko, vďaka tomu si do života privoláte ešte zložitejšie životné situácie.

Lev

Rok 2019 bude o partnerských vzťahoch, ale trochu inak. Levy potrebujú niekoho, na koho môžu byť hrdí. A potrebujú tiež chodiť do spoločnosti. V novom roku pracujte na svojom vzťahu tak, ako nikdy. S partnerom veľa hovorte, chodievajte na spoločenské akcie, jazdite na dovolenku, spoločne spolu tvorte a majte spoločné koníčky. Ak ste sami, máte v roku 2019 veľkú šancu, že niekoho stretnete. Kým v uplynulom roku išlo hlavne o erotické zážitky, v novom roku by ste mohli stretnúť parťáka na celý život. Rok 2019 pre vás bude plodný vo všetkých smeroch, takže môžete očakávať tiež prírastok do rodiny.

Panna

Panny budú v roku 2019 riešiť bývanie. Téma, s kým budú bývať, bude zásadná. Môžete sa k nemu presťahovať alebo sa k vám niekto nasťahuje. Počas roka 2019 majú Panny splodiť dieťa, ale nie každá Panna sa stane rodičom, ale každá bude riešiť to, že do života pribudne nejaké dieťa. Môže to byť fyzické dieťa, ale napríklad aj nejaký nový projekt alebo dielo. V minulom roku prešli ich vzťahy revíziou, a to bude pokračovať aj v roku 2019. Voľné Panny by sa mali usadiť, zadané budú hodnotiť, ako to s  ich vzťahom vyzerá. Partnerstvo Panien prejde skúškou a vydržia len tie pevné a stabilné.

Váhy

V uplynulom roku sa mali Váhy zamerať na seba a zapracovať na svojom vzhľade. Tie, ktorým sa to podarilo, z toho budú ťažiť aj v roku 2019. Stretnú zaujímavých ľudí a tiež  partnerov z minulosti. Budú hľadať cestu k svojim súrodencom. Muži narodení v znamení Váh si budú musieť ujasniť situácie so ženami v okolí a tiež so ženami v rodine. Pozor na možné komplikácie, kedy v rodine ženský rod stojí proti sebe. Na jeseň budú Váhy doslova žiariť, budú príťažlivé a bude sa im dariť. Možno niekoho nového stretnú. Dôležité je, aby sa vyhli pocitom, že sú na svete samé.

Škorpión

Škorpióni budú v roku 2019 hlavne stmeľovať rodinu a pomáhať. Škorpióni budú túžiť po tom, aby mali dobré vzťahy so súrodencami, ale aj ľuďmi v okolí. Pochopia, že dobre vychádzať so svojím okolím je veľmi dôležité. Pokiaľ ide o vzťahy, čaká ich plodný a úspešný rok. Keď sa nezablokujú, môže ich stretnúť šťastie. Budú tiež veľa cestovať, môžu dostať nových susedov alebo zmenia okolie. Rodina sa môže rozrásť o nového člena. Škorpióni by si mali uvedomiť, že všetky kroky, ktoré počas roka 2019 urobia, sú pre nich osudové a že majú vplyv na budúcnosť. Myslite na to, že v živote nie je všetko len o peniazoch.

Strelec

Strelci potrebujú cieľ a ísť za ním. To sa týka aj vzťahov. Najviac si budete rozumieť s ľuďmi, ktorí radi cestujú, alebo majú moderné názory. Strelci sú maximalisti, väčšinou chcú všetko, alebo nič. A väčšinou to dostanú. V minulom roku prešli veľmi osobnou premenou, začali sa inak pozerať na svoje vzťahy a ujasnili si veľa vecí. V roku 2019 budú musieť viac pracovať na láske a domove. Venovať viac pozornosti deťom, ktoré od nich budú potrebovať podporu. Pozor by si mali Strelci dávať na zradu a nerobiť si o ľuďoch ilúzie. V roku 2019 budú tiež riešiť, s kým sa priateliť a s kým nie.

Kozorožec

Kozorožcov čaká v roku 2019 veľa zmien. Budú na sebe musieť viac pracovať a mali by sa naučiť šíriť okolo seba atmosféru vážnosti a odolnosť. Dodržiavať sľuby a chcieť to isté od druhých. Do života im už v uplynulom roku prišli noví ľudia, niektorí priatelia odišli a niekto ich mohol sklamať. Veľa ste sa pohybovali v spoločnosti, ale v roku 2019 budú okamihy, kedy by ste mali zostať v ústraní. Prekvapí vás nejaké tajomstvo a nedoriešené veci z minulosti. Akonáhle sa to však vyrieši, všetko bude fungovať tak, ako má. Čaká vás rušný rok, ale pretože ste silní, zvládnete to.

Vodnár

Vodnári musia v roku 2019 viac zapracovať na svojej tvrdohlavosti. Usadiť sa a udržať dôveryhodný emocionálny vzťah je pre nich zo všetkých znamení najťažšie. Ich potreba nezávislosti spôsobuje, že je veľmi neľahké sa otvoriť druhému a dovoliť mu, aby vstúpil do jeho života. Vodnári bývajú radi slobodní alebo vo vzťahu vyžadujú slobodu. Aj v novom roku sa budú musieť naučiť dodržiavať disciplínu a pevnosť vo vzťahoch. Budete riešiť prehrešky, ktorých ste sa dopustili v minulých rokoch. Stretnete tiež dôležitého človeka, ktorý pre vás bude veľa znamenať. Rok 2019 vám ukáže, ako dôležité je vážiť si ľudí vo svojom okolí. A ešte jedna rada, nevrhajte sa po hlave do nových situácií a nepáľte mosty z minulosti.

Ryby

Ryby sú veľmi emocionálne. Keď milujú, milujú silno, keď nenávidia, dokážu byť veľmi tvrdé. Musia si dávať pozor na to, aby partnera nezranili na citlivom mieste. Niekedy majú totiž tendenciu zraňovať. Ryby potrebujú veľa lásky, aby sa naučili milovať. V roku 2019 si budú musieť presne definovať, čo pre nich znamená priateľstvo a čo partnerstvo. Spoznajú, že medzi slovom priateľ a kamarát je veľký rozdiel. Veľa Rýb nájde v novom roku vzťah k svojim rodičom, hlavne k otcovi. Najmä na jeseň budú veľa riešiť vzťahy a budú si musieť odpovedať na otázku, v akom vzťahu žili ich predkovia.

Súvisiace články

Najčítanejšie