Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Ľudia na ňu zízajú s otvorenými ústami: Dôvodom nie je nadváha, ale jej priateľ!
Zdielať na

Ľudia na ňu zízajú s otvorenými ústami: Dôvodom nie je nadváha, ale jej priateľ!

Zdroj: Profimedia

Kvôli kilám navyše zažívala posmech a šikanu a o láske mohla iba snívať. Keď si konečne našla partnera, ktorý ju ľúbil, začali sa im smiať obom. Pozrite sa, prečo.

Sierra Mead (19) z Mexika váži takmer 128 kíl, no napriek svojej nadváhe vždy snívala o tom, že aj ona si raz nájde svojho princa na bielom koni.

Nazývali ju veľrybou

Mladá zdravotná sestra si na škole zažila hotové muky. Nikto ju nevolal menom, kričali na ňu iba “veľryba, hroch, či tučibomba.” Rovnakú potupu a ponižovanie zažila aj na online zoznamke, kde sa snažila nájsť si nejakú známosť. Muži jej písali nenávistné komentáre, niektorí jej dokonca želali smrť!

Profimedia

Aj tuční túžia po láske

Sierra roky trpela, znášala kritiku a nenávistné pohľady ostatných, ale nakoniec sa jej podarilo zmeniť pohľad na samú seba. Na sociálnych sieťach sa inšpirovala inými ženami s oblými krivkami, ktoré boli na svoje telá pyšné a povzbudzovalo ju to, aby urobila to isté.  

Profimedia

Najviac jej však pomohlo získať sebavedomie, keď si konečne našla priateľa. Mason sa priznal, že sa do nej zaľúbil okamžite, ako zbadal jej fotografiu na zoznamke. Jej plné krivky ho neodradili, práve naopak, vďaka nim bola pre neho ešte príťažlivejšia.

A prečo títo dvaja vzbudzujú takú pozornosť všade, kde sa objavia? Dôvod je ten, že Mason váži o polovicu menej, ako jeho priateľka, a tak tvoria na pohľad naozaj bizarný párik. Obaja však tvrdia, že ich názory iných nezaujímajú, dokonca si pochvaľujú skvelý sexuálny život.

Profimedia

Nuž, láska nepozná žiadne prekážky, ani rozdiely. Táto dvojica je toho dôkazom…

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie