Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zaľúbila sa do nevlastného otca: Neuveríte, ako skončil vzťah bizarnej dvojice
Zdielať na

Zaľúbila sa do nevlastného otca: Neuveríte, ako skončil vzťah bizarnej dvojice

Zdroj: Channel 5/Age Gap Love

Existuje mnoho párov, ktoré sa k sebe na prvý pohľad absolútne nehodia, napriek tomu im to klape. Láske tejto dvojice neveril takmer nikto a dnes oslavujú už desiate výročie manželstva!

Hovorí sa, že láske nerozkážeš, nepozná prekážky, ani rozdiely, aj keď v tomto prípade je ten rozdiel naozaj extrémny, čo poviete?

Tento pár oslavuje už 10 rokov spoločného manželského života, no na začiatku ich vzťahu nikto ich láske neveril a nielen to! Ľudia z nich boli absolútne zhrození. Prečo?

Príbeh ako z filmu

Dvojica je viac ako netradičná nielen vekovým rozdielom – delí ich 41 rokov, ale aj spôsobom, akým sa zoznámili.

Sarah spoznala Davida vtedy, keď si bral jej mamu za manželku. Nikdy predtým ho nevidela, pretože žila so svojím otcom. Mala iba 14 rokov, David bol po tridsiatich rokoch vdovec a bral si jej matku, pre ňou bol od tej chvíle nevlastný otec.

Sarah si s nevlastným otcom veľmi dobre rozumela a často ich v spoločnej domácnosti navštevovala. Napriek vekovému rozdielu mali veľa spoločných tém a vždy si mali čo povedať, na rozdiel od jej mamy, ktorá ho po čase pustila k vode... 

Channel 5/Age Gap Love

Bizarné manželstvo

Krátko po tom, ako sa David rozviedol s mamou Sarah, priznal sa, že sa do nej zaľúbil. Sarah bola stále iba mladé dievča, no jej city boli rovnaké.

Obaja sa vykašľali na názory okolia a jednoducho si svoju lásku užívali. Nielen že im nikto neveril, ale dokonca aj najbližší sa od nich odvrátili. Zaľúbenci sa napriek tomu rozhodli svoju lásku spečatiť manželstvom a ťahajú to spolu už 10 rokov.

Channel 5/Age Gap Love

Môže toto fungovať?

Netradičná dvojica má spolu dvojičky a pomaly začínajú cítiť obrovský vekový rozdiel.

Sarah (28) na rovinu priznáva, že ich vzťah už dávno nie je o romantike, pretože jej manžel David (69) zostarol, pribral a prestal ju priťahovať, napriek tomu sa chystajú osláviť 10. výročie manželstva a dokonca plánujú obnoviť svoj manželský sľub.

Viete si predstaviť život a partnerom starším o 40 rokov?

Channel 5/Age Gap Love

 

Súvisiace články

Najčítanejšie