Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
TOTO je najbrutálnejší profil na Instagrame: Zo spovedí dvojíc sa vám zakrúti hlava
Zdielať na

TOTO je najbrutálnejší profil na Instagrame: Zo spovedí dvojíc sa vám zakrúti hlava

Zdroj: Instagram

Instagram vám asi netreba nijako špeciálne predstavovať. Existuje na ňom jeden profil, ktorý je iný ako čokoľvek, čo ste doteraz videli. Ak sa práve tu ocitne vaša fotka s partnerom, asi u vás nebude všetko v poriadku.

Určite máte aj vy svojom okolí páry, ktoré na sociálne siete neustále pridávajú svoje zamilované a usmievavé fotky. Aj v tom najideálnejšom vzťahu sa z času na čas vyskytnú problémy, hoci to na prvý pohľad tak nevyzerá.

A práve na tomto si zakladá profil na Instagrame s názvom Honest Couple (Úprimné páry). Ľudia z celého sveta tu uverejňujú svoje párové fotky, väčšinou spokojné, vysmiate a zamilované. Zdanie však klame! Pod každou fotku je vždy šokujúci a veľmi osobný komentár opisujúci to, s čím sa daná dvojica aktuálne pasuje. „Odkedy sa nám narodilo dieťa, nechce mať s mnou sex. Viem, že mala ťažký pôrod, ale čo bude so mnou?“ „Na strednej škole som bola veľmi škaredá, takže hoci mi partner dáva veľa lásky, nikdy jej nebude dostatok.“ „Celkom si viem predstaviť, ako sa o 5 rokov stretneme na káve, povieme si, čo sme robili po rozchode a ospravedlním sa mu, že som ho nikdy tak úprimne nemilovala.“ „Nedávno som stretla jeho rodičov a jediné na čo musím myslieť je, ako bude vyzerať, keď zostarne. Nebude to nič moc.“ Toto je len zlomok komentárov pod fotkami šťastných dvojíc.

Instagram

Instagram

​Muž, ktorý stojí za týmto experimentom priznal, že hoci ide o vymyslené komentáre, jeho cieľom bolo ukázať pravdu o vzťahoch. Ľudia na sociálnych sieťach neustále ukazujú, akí sú zamilovaní a potom sa o pár týždňov rozídu. Je to neúprimnosť, ktorá má v konečnom dôsledku zlý dopad aj na ľudí okolo nich. Súhlasíte?

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie