Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Magická svadobná FOTO obletela celý svet: Čarovnejšiu momentku ste ešte nevideli!
Zdielať na

Magická svadobná FOTO obletela celý svet: Čarovnejšiu momentku ste ešte nevideli!

Zdroj: Ian Christmann /Catalyst Photography

Tak toto sa len tak nepodarí! Nečakaní hostia, ktorí sa objavili na zábere mladomanželov, spravili zo svadobnej fotografie virálny hit.

Profesionálny fotograf Ian Christmann zažil pri práci už mnoho nečakaných príhod, ale na svadbu tohto páru rozhodne nikdy nezabudne.

Keďže Erick a Lauren pracovali vo filmovom biznise, jednoznačne sa zhodli, že celú svadbu a rovnako aj fotografie chcú mať výnimočné a umelecky ladené. Vybrali si fotografa Christmanna a to ešte netušili, že vďaka nemu získajú naozaj jedinečnú pamiatku na svadobný deň.

Svadba sympatickej dvojice sa konala na farme ich rodinného priateľa. Na obrovskom pozemku s nádhernou prírodou sa nachádzalo aj niekoľko divokých jeleňov a sŕn, ktoré sa vynorili z lesa práve vo chvíli, keď sa mladomanželia fotili.

Fotografovi sa podaril naozaj geniálny záber. Keď stlačil spúšť, jelene a srnky, ktoré stáli v pozadí páru, zdvihli hlavy a všetky naraz sa pozreli do objektívu.

Hoci fotografia vznikla už dávnejšie, pre fotografa Christmanna je stále najúspešnejšou, pretože si na sociálnych sieťach získala viac ako 3 milióny lajkov.

Naozaj výnimočný záber, však?​

(Kliknite pre zväčšenie)

Ian Christmann /Catalyst Photography

Súvisiace články

Najčítanejšie