Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Rytmus požiadal Jasminu o ruku: TOTO má byť zásnubný prsteň?
Zdielať na

Rytmus požiadal Jasminu o ruku: TOTO má byť zásnubný prsteň?

Zdroj: Instagram

Stačilo len pár mesiacov na to, aby zamilovaný raper pokľakol pred svojou láskou Jasminou. Ako to celé prebiehalo? Samozrejme, veľmi romanticky!

Zdá sa, že Rytmus ešte nikdy nebol taký zamilovaný ako teraz. Od začiatku vzťahu s Jasminou, ktorý trvá len pár mesiacov, sociálne siete zaplavuje romantickými fotkami a vyznaniami.

Hoci si niektorí mysleli, že ich veľká láska po chvíľke spľasne, nestalo sa tak. Naopak! Rytmus svoju Jasminu požiadal o ruku a tá povedala áno!

Instagram

​„Staneš sa ženou môjho života? Povedala ÁNO. Stalo sa tak, v Bosne/Tuzle, okolo polnoci na jej obľúbenom mieste. Do poslednej sekundy netušila, že som ten prsteň od štvrtka nosil pri sebe. Bolo to krásne, emočné a tak prirodzené. Na tento moment som čakal celý život a poviem vám tak, že pokľaknúť pred ženou svojho života a požiadať ju o ruku, je neopísateľne najkrajší pocit, aký som zažil,“ vyznal sa na Instagrame. A ako vyzerá prsteň všetkých prsteňov? Nenápadne! Rytmus sa v minulosti netajil, že miluje masívne a drahé šperky, ktoré na verejnosti aj rád prezentoval. Preto je prekvapením, že pred svojou vyvolenou pokľakol s naozaj jednoduchým snubákom. Zdá sa však, že to je Jasminim štýl a na obrovské šutre si nepotrpí.

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie