Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
10 absurdných dôvodov, prečo sa ľudia rozhodli rozviesť: Puknete od smiechu!
Zdielať na

10 absurdných dôvodov, prečo sa ľudia rozhodli rozviesť: Puknete od smiechu!

Zdroj: Profimedia

Väčšinou sú dôvodom na ukončenie manželstva vážne nezhody či rozdiely partnerov, ale niekedy sa dvojice rozvedú aj za naozaj hlúpe veci. Toto by vám ani nenapadlo!

Rozvod síce nie je príjemná ani vtipná udalosť, ale pri týchto bizarných prípadoch nie je možné nezasmiať sa!

10 absurdných dôvodov na rozvod

Sociálne siete

V dnešnej dobe trávi väčšina z nás veľa času na sociálnych sieťach. Niektorí to však berú až prehnane vážne. Tak napríklad, jedna žena z Indie požiadala o rozvod so svojím manželom preto, že si nezmenil na Facebooku stav na „ženatý.“

Profimedia

​Špinavý riad

Ako často bojujete so svojou polovičkou kvôli neodloženému či neumytému riadu? A napadlo vám niekedy, že by to mohlo byť príčinou rozvodu? Jedného muža manželka opustila práve preto, že neustále nechával poháre po celom byte a jej výčitky nikdy nebral vážne.

Ignorovanie SMS-iek

Keď si nabudúce prečítate textovú správu od svojej polovičky a neodpoviete, dávajte si pozor,  aby to nebolo proti vám použité na súde! Istá žena z Taiwanu sa rozviedla so svojím manželom, pretože neodpovedal na jej správy po tom, ako ich prečítal.

Zlé správanie pri jedle

Žena z Kuvajtu podala žiadosť o rozvod iba týždeň po svadbe, pretože zistila, že jej manžel si radšej naberá jedlo chlebom, ako vidličkou. Uviedla, že bola šokovaná jeho primitívnym správaním.

Profimedia.sk

Vypraté tričko

Futbalový fanúšik sa rozviedol so svojou ženou po tom, keď mu oprala dres, na ktorom zbieral autogramy slávnych futbalistov. Tie po vybratí z práčky vybledli.

Mejkap

Arabský muž odkopol svoju manželku iba pár dní po svadbe. Stalo sa to po tom, ako ju uvidel nenalíčenú. Muž tvrdí, že žena bola pred svadbou oveľa krajšia a klamala ho pomocou líčidiel.

Politické názory

Žena z Kalifornie podala žiadosť o rozvod po 22 rokoch manželstva. Ako dôvod uviedla to, že jej manžel volil Donalda Trumpa. ​

Reprofoto/Hollywood Reporter

​Prehnané upratovanie

Istá Nemka sa s mužom rozviedla po dlhých 15-tich rokoch, pričom ako dôvod uviedla, že už mala dosť toho, ako prehnane všetko jej muž upratuje. Mala síce pocit, že sin a jeho zvláštnu úchylku už zvykla, ale keď sa rozhodol zbúrať a znovu postaviť priečku v dome iba preto, že bola špinavá, uvedomila si, že ďalej už nevládze.

Zaľúbené listy

V Taliansku sa 99-ročný muž rozhodol ukončiť manželstvo, ktoré trvalo 77 rokov. Našiel totiž listy, ktoré jeho žena napísala tajnému milencovi v 40-tych rokoch minulého storočia. Žena sa snažila zachrániť svoje manželstvo, ale manžela sa jej presvedčiť nepodarilo.

Prezývka v telefóne

Žena zo Saudskej Arábie podala žiadosť o rozvod po 17 rokoch manželstva, keď zistila, ako ju má manžel uloženú v telefóne. Jej kontakt si totiž uložil pod prezývkou "Guantanamo", čo je slávne vojenské väzenie v Spojených štátoch amerických. Žena sa urazila a ihneď požiadala o rozvod. Muž síce tvrdil, že išlo iba o žart, ale presvedčiť ju už nedokázal.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie