Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
7 vecí, ktoré muži neznášajú na svojich polovičkách: Niečo na tom rozhodne bude!
Zdielať na

7 vecí, ktoré muži neznášajú na svojich polovičkách: Niečo na tom rozhodne bude!

Zdroj: unsplash.com

Aj vy sa snažíte byť dokonalou partnerkou, mamou, gazdinou, chcete byť fit a pre svojho muža tou najkrajšou na svete? Zobuďte sa! Muži od nás ani zďaleka nečakajú toľko, ako si myslíme.

Tento zoznam „spáchal“ manžel redaktorky, ktorá ochorela, stratila inšpiráciu na písanie a tak poprosila svojho muža, aby napísal niečo pre ženské čitateľky z pohľadu muža. Keď si prečítate jeho slová, isto uznáte, že ich napísal úprimne a pravdivo a každá žena by sa nad nimi mala minimálne zamyslieť.

Čo muži neznášajú na svojich ženách?

Neustále upozorňujete na svoju váhu

„Och, som tučná! Pribrala som, však?“ Chlap vám môže stokrát povedať, že sa mu páčite, že ste krásna a podobne, ale vy si stále hovoríte dookola to isté. Ak to nezmeníte a budete neustále hovoriť o svojich nedostatkoch, skôr či neskôr vám prestane lichotiť. Veď načo, keď to ignorujete...

Profimedia

Kladiete si na seba priveľa

Ťažko to povedať tak, aby sa žiadna žena neurazila, ale je to naozaj tak. Sťažujete sa, že je toho na vás veľa, ste vystresované a pod tlakom, ale ten si vytvárate iba vy samé. Muži od vás ani zďaleka nečakajú toľko, ako si myslíte. Mnoho z povinností, ktoré považujete za nevyhnutné, vôbec nevyhnutné nie sú a pokojne sa na ne môžete vykašľať. 

unsplash.com

​Chcete byť vo všetkom perfektná

Muži nechcú perfektnú a dokonalú manželku vo všetkých smeroch. Chcú najmä to, aby bola uvoľnená, veselá a aby zostala sama sebou. Nie je vôbec hanbou, ak nebude vždy tip top upratané a navarené. Uvoľnite sa a zľavte z nárokov, ktoré sme vám nenastavili my!

Profimedia

Zbytočne riešite ľudí z online sveta

Určite existujú aj dobré stránky a médiá, ktoré môžu byť užitočné a prospešné, ale neporovnávajte vás a nás s ľuďmi, ktorých poznáte iba vďaka sociálnym sieťam. V skutočnom živote to môže u nich vyzerať úplne inak. 

Profimedia

Porovnávate sa

Niekedy sa zaujímam, prečo sa to stalo? Vytvorili tento svet muži alebo ženy? Prečo sa ženy neustále porovnávajú a predbiehajú a mužom dávajú pocítiť, že sú v tejto „súťaži“ hlavnou cenou? Každá jedna žena je jedinečná a muži najviac ocenia to, ak si to práve ich vyvolená aj uvedomí.

unsplash.com

​Keď si myslíte si, že nie ste dosť dobré

Moja žena robí toľko pre našu rodinu a som za to nesmierne vďačný. Mám však pocit, že mi nikdy neverí, ak jej to poviem, Namiesto toho vždy dodá, že nestihla upiecť koláč či upratať šatník a tak podobne. Ženy, verte mužom! Možno to tak nevyzerá, ale veľmi dobre si uvedomujú, koľko času a námahy venujete starostlivosti o nich, domácnosť a celú rodinu.

unsplash.com

Keď sa sťažujete na veci, ktoré sa zmeniť nedajú

Vieme, že ste nemali na výber a že jedine vy nám môžete vynosiť deti. Nemôžete nás zažalovať za to, že nedokážeme rodiť! Naozaj nemôžeme a ani nevieme robiť mnoho vecí, ktoré robíte vy, ale verte, že si vážime všetko, čo pre nás robíte! 

unsplash.com

Súvisiace články

Najčítanejšie