Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Žena sa snaží predať svadobné šaty: Ľudia jej fandia, ale prečo ich nikto nechce?
Zdielať na

Žena sa snaží predať svadobné šaty: Ľudia jej fandia, ale prečo ich nikto nechce?

Zdroj: Profimedia

Jej inzerát na predaj svadobných šiat sa stal na internete veľmi populárny, ale zatiaľ sa nenašla žiadna budúca nevesta, ktorá by sa ich ujala.

Lyndsey Harrison (32) z Bradfordu zabodovala na sociálnej sieti svojou ponukou na predaj svadobných šiat. Žeby práve jej úprimnosť odradila nádejné záujemkyne?

TOP inzerát

„Rozhodla som sa predať svoje svadobné šaty, pretože spadajú do rovnakej kategórie, ako môj exmanžel – NECHCENÉ!“ napísala pod zverejnenú fotografiu šiat. 

Profimedia

​Lyndsey sa snažila nalákať záujemkyne aj cenou, z pôvodných 1200 libier ich ponúka iba za 150. Prezradila tiež, že zisk z predaja plánuje minúť na party po rozvode, ktorý ešte stále prebieha.

I keď dodala, že šaty určite prinesú nádejnej budúcej neveste viac šťastia, ako jej, zatiaľ neprejavil záujem vôbec nikto. Žeby za to mohla jej úprimnosť?

Mladá žena síce šaty zatiaľ nepredala, ale dostáva mnoho podporných správ od ľudí, ktorým je vďaka svojskému inzerátu sympatická. Ak sa šaty v najbližšom čase nepredajú, Lyndsey ich plánuje premeniť na originálny kostým na Halloween.

Súvisiace články

Najčítanejšie