Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dojímavé vyznanie Čírovej: Povedala TO narovinu pred celým národom
Zdielať na

Dojímavé vyznanie Čírovej: Povedala TO narovinu pred celým národom

Zdroj: Instagram

Hoci sa Mária Čírová častokrát na verejnosti nevyznáva zo svojich pocitov, ktoré chová k manželovi, nedávno urobila výnimku. Svedčí o tom aj jej vyznanie, v ktorom opísala svoje najintímnejšie pocity.

Mária Čírová s Mariánom Kachútom sú už desať rokov spolu, z toho rok ako manželia.

Je to len pár dní, čo oslávili prvé výročie sobáša a speváčkin manžel si pre krásku pripravil naozaj originálny darček. Ak by ste čakali nejaké hodnotné šperky, šaty alebo dovolenky, ste na omyle. Mária si priala niečo úplne iné, čo by potešilo asi každého.

Instagram

​„Nikdy ti to nezabudnem Marián Kachút, že si nám dovolil urobiť si po toľkých rokoch SKUTOČNÉ prázdniny!!!! Cítim, že občas je to viac než potrebné, nechať ten pracovný kolotoč, odísť od všetkého a od všetkých a len tak byť. Sami pre seba, so svojimi deťmi, hrať sa (mohla by som si otvoriť požičovňu hier, máme ich toľkooo!!!), smiať sa, skúmať, bicyklovať, variť (bez stresu!!), hojdať sa na hojdačke, jašiť sa v bazéne, opekať, čítať si, stretnutia s priateľmi (s niektorými po veeeľmi dlhom čase!!), zistiť večer, že sme v pyžame?!!!........ Aaaach. Bolo to také OSVIEŽUJÚCE pre moju dušu. Byť s vami a pre vás. Mať vás pokope doma. Milujem vás, ste moje všetko,“ vyznala sa speváčka.

 

Instagram

​https://www.instagram.com/p/BnO9YKal7Dm/?taken-by=mariacirova

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie