Jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Priznanie Slovenky je hitom internetu: Povedali by ste TO jej priateľovi?
Zdielať na

Priznanie Slovenky je hitom internetu: Povedali by ste TO jej priateľovi?

Zdroj: pixabay

Nad zmýšľaním niektorých ľudí, budete len nechápavo krútiť hlavou. Rovnako ako pri tejto mladej žene, ktorá si túži s priateľom založiť rodinu, no má to háčik.

Na facebookovom fóre Priznania žien sa väčšinou ženy priznávajú, samozrejme anonymne, k rôznym veciam, ktoré ich trápia, nad ktorými premýšľajú alebo sa chystajú urobiť.

Svoje srdce si tu vyliala aj neznáma Slovenka, ktorá má veľký problém so svojím priateľom. Toho úprimne miluje, hoci je podľa jej slov škaredý. Jeho vzhľad jej nevadí, no chcela by s ním mať deti a bojí sa, že práve tie budú škaredé. A práve v tom vidí neprekonateľnú prekážku.

 

pixabay

​„Dobrý deň. Mám na vás otázku. Predstavte si, že máte priateľa ktorého úprimne ľúbite, aj s jeho chybami. A veľmi, veľmi chcete už dieťatko, lenže vás priateľ nie je pekný a nechcete mať tak škaredé dieťa jak je on. Samozrejme, nesúdim podľa vzhľadu, ale kto by nechcel mať pekné dieťa a pochváliť sa s ním, že to je moje krásne dieťa? Lebo, keď bude mať nos jak orol veľké čelo jak Albert, 3 vlasy na hlave, malé ústa a sklesnuté oči. Viete, ja by som ho ľúbila, ale bojím sa, žeby mal problémy v spoločnosti kvôli vzhľadu a tak a je to aj pre mňa lepší pocit, taký viac víťazný, kebyže mám pekné dieťa. Nie je všetko o kráse, ale teraz momentálne riešim tú krásu, lebo nechcem, aby dieťa vyzeralo jak môj priateľ. Proste je škaredý a on to vie tiež, že je. Ja ho mám rada takého aký je, ale dieťa je už iná záležitosť. Čo by ste robili v takej situácii? Viem, že to vyznie hlúpo celé, no ale predstavte si, že vychovávate doma dačo, čoho by ste sa zľakli, keby k vám v noci príde? Aj napriek tomu, že ho ĽÚBITE.“

My len dúfame, že sa jej priateľ bude obávať, že by ich spoločné deti zdedili intelekt práve po tejto slečne. Čo vy na to?

Súvisiace články

Najčítanejšie