Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
9 tipov, ako si pritiahnuť do života lásku pomocou feng-šuej: Vyskúšajte TO!
Zdielať na

9 tipov, ako si pritiahnuť do života lásku pomocou feng-šuej: Vyskúšajte TO!

Zdroj: unsplash.com

Chýba vám v živote láska a stále neviete, kde robíte chybu pri hľadaní partnera? Pomôžte si čínskym umením feng-šuej!

Drobné zmeny vo vašom príbytku rozprúdia harmóniu a pozitívnu energiu, čo sa ihneď odrazí aj na vašom živote a vyžarovaní. Takto si pritiahnete toho pravého za krátky čas!

Rozmiestnenie nábytku v byte

Ak hľadáte lásku, vytvorte v byte útulné usporiadanie stoličiek, sedačiek či pohoviek. Jednotlivé kusy nábytku by nemali byť blízko seba, aby mohla prúdiť energia. Pohovka či kreslá by nemali byť umiestnené tak, aby ste na nich sedeli chrbtom k dverám. Stoličky či jednotlivé kusy sedacieho nábytku by mali byť rozmiestnené do tvaru osemuholníka či kruhu, čo navodzuje pocity intimity. Nevhodné sú rovné línie, keď všetci sedia vedľa seba a pred nimi je umiestnená televízia.

unsplash.com

​Obrázky šťastných párov

Na podvedomie má veľký vplyv aj umenie. Keď sa obklopíte fotografiami, obrazmi, sochami či vyrezávanými kusmi osamelých postáv, budete pravdepodobne single aj vy sami. Vymeňte ich za obrázky, na ktorých sú šťastné dvojice, budete k láske bližšie.

Televízia a počítač do spálne nepatria!

Nič nezabíja romantiku viac než moderné blikajúce prístroje. Ak máte problémy so zaspávaním, skúste si namiesto televízie pustiť nejakú hudbu, čítať si básne alebo romány. Vaše podvedomie sa postupne posunie a stane sa virtuálnym magnetom pre nájdenie lásky.

NeONBRAND/Unsplash

Zmyselné doplnky

Vankúšiky z vašich študentských rokov alebo pracovné materiály rozhádzané po posteli rozhodne nie sú žiadnou výhodou pre váš romantický život. Zlikvidujte všetky artefakty z minulosti a zariaďte si spálňu zmyselným obliečkami, vankúšiky a sviečkami, ktoré vás prinútia ostať v posteli.

Nebojte sa ružovej

Teplé farby ako je ružová alebo červená môžu oživiť váš milostný život, a to dosť významne. Mäkké odtiene ruže, lososa alebo koralu môžu prilákať do vášho života nového partnera, ktorý bude ohľaduplný k vašim potrebám. Ak spálňu zariadite šarlátovou, karmínovou alebo vínovou farbou, nájdete vášnivého partnera.

pinterest.com

Miesto pre potenciálneho partnera

Vyvarujte sa toho, aby vo vašom byte bola nadmiera vašich vecí, odstráňte svoj osobný neporiadok v zdieľaných priestoroch vášho domova. Upracte skrine, zásuvky a vyčleňte tam miesto pre partnera, aj keď ho ešte nemáte. Keď preukážete, že ste ochotná zdieľať svoj fyzický priestor veľkoryso s vaším partnerom, otvoríte tým aj vaše srdce pre lásku.

Odtiahnite posteľ od stien

Vaša lôžko by sa nemalo dotýkať múrov, tým vytláčate podvedome zo svojho života šancu na to, aby ste stretli lásku. Usporiadajte posteľ tak, aby mala zo všetkých strán dosť priestoru.

pinterest.com

Spálňa má byť súkromným útočiskom

Spálňa je symbolom romantického života. Posledné, čo by v ňom malo byť, sú fotografie vašich rodičov, babičiek či iných príbuzných. Ani detské hračky alebo umelecké výtvory detí nemajú v spálni čo robiť, podkopávajú sexuálny život. Oslavujte tieto rodinné väzby v iných častiach vášho bytu, zo spálne ale vytvorte súkromné útočisko.

Napíšte si zoznam

Hľadáte lásku? Aby vám do života vstúpil nový muž, dajte si do sektoru budúcnosti fotografiu vysnívaného muža alebo si spíšte zoznam vlastností, ktorými by mal oplývať. Toto miesto je v miestnosti uprostred vpravo od dverí.

unsplash.com

Súvisiace články

Najčítanejšie