Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
3 frázy, ktoré sú vo vzťahu rovnako dôležité ako Milujem ťa: Používate ich?
Zdielať na

3 frázy, ktoré sú vo vzťahu rovnako dôležité ako Milujem ťa: Používate ich?

Zdroj: unsplash.com

Počuť od partnera, že vás miluje, je síce krásne, ale pre spokojný a naplnený vzťah to určite nestačí.

“Milujem ťa,” je silná a dôležitá veta, ale vo vzťahu je rovnako dôležité, aby si partneri navzájom dokázali odpúšťať, aby sa vedeli ospravedlniť či jeden druhého pochváliť.

Tieto 3 frázy sú rovnako dôležité, ako hovoriť partnerovi “Milujem ťa,” nezabúdajte na ne!

Ospravedlňujem sa

Veľmi veľa ľudí má problém tieto dve slová úprimne vysloviť a povedať ich partnerovi do očí, pritom sú rovnako dôležité, ako vyznania lásky. Ak ste svojej polovičke ublížili, nie je ľahké si to priznať a ešte ťažšie ospravedlniť sa, ale verte, že je to pre váš vzťah a tiež vnútorný pokoj nesmierne dôležité.

unsplash.com

Odpúšťam ti

Tak, ako by ste mali byť schopní ospravedlniť sa, mali by ste vedieť aj odpustiť. Ak partnerovi odpustíte a pohnete sa ďalej, pomôže to vám obom, rozhodne viac ako byť niekoľko dní urazení a naštvaní. Nezabúdajte však, že keď raz odpustíte, nemali by ste danú situáciu opäť vyťahovať pri každej výmene názorov. Odpustenie má byť úprimné a trvalé, iba vtedy má zmysel pre vás a tiež pre váš vzťah.

unsplash.com

Som na teba pyšná/pyšný

Ak máte to šťastie a našli ste milujúceho partnera, mali by ste vedieť, že okrem vyznaní lásky potrebuje aj vašu podporu a uznanie, samozrejme platí to vzájomne. Ak túžite po peknom a naplnenom vzťahu, podporujte sa vo svojich cieľoch a snoch a nezabúdajte partnera podporiť aj vtedy, ak sa mu nedarí. Buďte na neho pyšní už len preto, že sa naozaj snaží.

Profimedia

​Nezabúdajte ani na tieto drobnosti, ktoré vám udržia vo vzťahu lásku!

Súvisiace články

Najčítanejšie