Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Na Facebooku zverejnil FOTO spiacej ženy: Jeho status sa stal hitom internetu
Zdielať na

Na Facebooku zverejnil FOTO spiacej ženy: Jeho status sa stal hitom internetu

Zdroj: Facebook/David Brinkley

Otec piatich detí mal na zverejnenie tohto záberu vážny dôvod, no z reakcií niektorých ľudí zostal doslova v šoku!

David Brinkley a jeho manželka Alora sú sympatickí rodičia piatich detí. Keď si David vypočul rozhovor jeho ženy so svojou kamarátkou, rozhodol sa zverejniť túto fotografiu. Jeho status s vyznaním manželke sa stal hitom, no našli sa aj takí, čo fotografiu skritizovali.

Kamarátka sa Davidovej ženy spýtala, či mu nevadí, ak spí s deťmi v posteli. Jej muž by jej to totiž nikdy nedovolil. David sa nad ich rozhovorom zamyslel, a keďže mu to nedalo, rozhodol sa odfotiť svoju spiacu ženu spolu s deťmi a záber aj s komentárom zverejnil na Facebooku.

Facebook/David Brinkley

„Nedokázal by som nenávidieť nič z toho, čo moju manželku robí matkou. Viem totiž, že všetko robí z lásky pre dobro našich detí. Je pravda, že ak sú deti s nami v posteli, spím často skrčený na kraji postele, ale viete čo? Stojí to za to!

Pohľad na moju krásnu ženu, ktorá sa túli k našim úžasným deťom, absolútne milujem. Viem, že majú pocit bezpečia a nekonečnej lásky, ak im je na blízku. Je to len chvíľka, ktorú si moja žena vychutnáva, lebo čoskoro sa bude musieť vrátiť do práce a nebudú spolu tráviť toľko času.

Nebráňte sa, ak chcú vaše deti spať pri vás v posteli, práve naopak, buďte vďační a vychutnajte si to. Veľmi rýchlo totiž príde obdobie, keď budete túžiť po ich objatí, ale oni už budú samostatní a nebudú mať o to záujem.

Som na svoju manželku veľmi pyšný, za to, ako úžasne sa o nás všetkých stará. Nikdy by som si nedovolil ukrátiť ju o krásne chvíle, ktoré jej prináša materstvo... „

Facebook/David Brinkley

Krásne vyznanie manželke zaujalo na sociálnej sieti tisíce ľudí. Kým mnohí s ním súhlasia a za jeho slová mu ďakujú, veľká skupina komentujúcich začala otca poučovať a vypisovať dôvody, prečo by deti v rodičovskej posteli nemali byť.

Čo si o statuse tohto muža myslíte vy? Napíšte nám!

 

Súvisiace články

Najčítanejšie