Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tešili sa na prvú dovolenku, po prílete sa museli vrátiť: Toto sa môže stať aj vám!
Zdielať na

Tešili sa na prvú dovolenku, po prílete sa museli vrátiť: Toto sa môže stať aj vám!

Zdroj: Profimedia

Zaľúbenci sa neuveriteľne tešili na prvú spoločnú dovolenku, ich radosť sa však po krátkej chvíli skončila a museli sa vrátiť domov. Na toto si dávajte veľký pozor!

27-roční Lewis Mundy a Kimberley Floyd sa vybrali stráviť dovolenku na grécky ostrov Kos, kde aj šťastlivo doleteli. Ďalej, ako na letisko, sa však nedostali.

Toto by ste zažiť nechceli!

Dvojica pochádzajúca z Londýna sa týždňovej dovolenky v päťhviezdičkovom hoteli Atki na ostrove Kos nevedela dočkať. Keď nastúpili do lietadla, pasy si vložili do priehľadných vreciek pred sebou, aby ich mali na očiach a počas letu oddychovali pri sledovaní filmu.

Počas letu na vysnívanú dovolenku si stihli spraviť spoločnú selfie. Vtedy ešte netušili, že to bude ich jediná spomienková fotografia.

Profimedia

Keď vystúpili z lietadla a vybrali sa do letiskovej haly počkať na batožinu, uvedomili si, že pasy nechali zastrčené v priehradkách na časopisy. „Okamžite sme sa vrátili a prosili sme, aby nás pustili späť do lietadla, z ktorého sme vystúpili. Personál nás dnu nepustil, ale letušky sľúbili, že skontrolujú lietadlo,“ cituje Kimberley denník The Sun.

Jedna z letušiek páru oznámila, že ich pasy sa v lietadle nenašli a že sa musia okamžite vrátiť späť. Dvojica ešte stále dúfala, že sa situácia vyrieši a ich pasy sa nájdu, ale najbližším letom boli donútení vrátiť sa domov.

Najhoršie na celej situácii bolo to, že mladým zaľúbencom nevrátili za zaplatený pobyt žiadne peniaze, pretože o dovolenku prišli vlastnou chybou. Ak sa chystáte počas leta vycestovať do zahraničia, spomeňte si na tento príbeh a doklady si nikdy nenechávajte mimo osobnej batožiny!

Súvisiace články

Najčítanejšie