Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Letný horoskop LÁSKY: Koho čaká romantika a kto zažije vášnivé vzplanutie?
Zdielať na

Letný horoskop LÁSKY: Koho čaká romantika a kto zažije vášnivé vzplanutie?

Zdroj: Profimedia

Leto býva v znamení dovoleniek a romantiky, takže ak ste single, možno vám práve teraz hviezdy doprajú novú lásku.

Posilní sa počas leta váš existujúci vzťah, alebo sa vo vašom živote objaví niekto nový? Prečítajte si horoskop lásky pre vaše znamenie a dozviete sa viac!

Baran

Možno ste doteraz neboli spokojní s vaším milostným životom, ale nezúfajte. Barani, vy ste typom človeka, ktorý by nemal mať strach hľadať. Je veľmi pravdepodobné, že sa toto leto zoznámite s niekým veľmi zaujímavým a zvláštnym, a to vo chvíli, keď to budete najmenej čakať. Trebárs v rade na kávu alebo na autobusovej zastávke. A nemusíte sa ani dvakrát snažiť, stačí sa len usmiať. Máte totiž prirodzený talent na to, aby ste k sebe druhé pohlavie prilákali.

Býk

Býci dávajú v lete prednosť romantickým dobrodružstvám, miesto potápania alebo ničnerobenia. Vám hviezdy na tohtoročné leto predpovedajú niekoho špeciálneho, kto vstúpi do vášho života. Je pravdepodobné, že to bude naozaj pecka, ale nenechajte sa vystrašiť. Dokonca aj vaši priatelia, ktorí si budú myslieť, že to nebude mať dlhšie trvanie, sa budú mýliť. Skúste sa to brať s nadhľadom a netlačte na pílu.

Blíženci

Ak ste sa, Blíženci, v poslednej dobe cítili v oblasti lásky celkom fajn, je teda správny čas na to, aby ste tohtoročné leto odpočívali a nikam sa nehrnuli. Najmä nie do letných flirtov a pokusov pokaziť vzťah, ktorý máte. Pokiaľ partnera nemáte a v minulosti ste boli niekoľkokrát citovo zranení, choďte na všetko radšej pomaly a len sa bavte, nič neberte vážne. Neskončilo by to dobre. Aj keď, na druhú stranu, jeden nikdy nevie, však?

​Rak

Raci nikdy nemajú problém nájsť lásku, ale niekedy sa vydesia, keď o nich niekto prejaví až priveľký záujem. Nepochybujeme o tom, že tento rok v lete nájdete určite niekoho, s kým vám bude dobre. Jediné, na čo by ste si mali dať pozor, je rozbíjanie iných vzťahov. To si radšej dobre premyslite. Je totiž pravdepodobné, že budete nepríjemne prekvapení tým, na koho ste narazili. Kto je ochotný podľahnúť pokušeniu, podľahne aj nabudúce.

Lev

Nie je žiadne tajomstvo, že Levi majú vždy dosť obdivovateľov na poli lásky. A leto nie je výnimkou. Ak máte ale v pláne tento rok aktívne leto, buďte opatrní, aby ste sa príliš  neunavili. Keď nemá Lev dosť času sám pre seba, môže skončiť trochu vyčerpaný a neuspokojený. Uistite sa, že máte nejaký čas sami pre seba, až potom sa zamyslite nad tým, či máte dosť energie na to začínať nejaký nový vzťah.

Panna

Panny by mali byť tento rok v lete tak trochu sebecké. Zvyčajne sa takto nesprávate, pretože máte radi, keď sú všetci okolo vás šťastní. Panny sú známe tým, že sa zameriavajú na super malé detaily v živote a že rady všetko pozorujú a analyzujú. Preto sa v lete nebojte vystúpiť z vašej komfortnej zóny a snažte sa čo najviac uvoľniť. Veď ktoré ročné obdobie je lepšie na to, aby ste prejavili svoju divokosť, než práve leto? 

Váhy

Možno stále váhate, či tento rok v lete niečo prežiť a zažiť. Váš letný horoskop lásky vám predpovedá, že sa stretnete s množstvom potenciálnych záujemcov, takže sa nebráňte a stretnite sa pokojne so všetkými. Život je aj o tom, aby ste sa bavili, tak sa bavte! Ako váhavé Váhy budete šťastnejší, keď preskúmate viac partnerov a stretnete sa s rôznymi ľuďmi, než sa usadíte s jedným. Ak máte partnera, potom v lete premýšľajte o tom, či je pre vás skutočne ten pravý.

Škorpión

Škorpióni sú zvyčajne veľmi očarujúci, pokiaľ ide o dvorenie. Buďte teda opatrní, aby ste nenarazili na ďalšieho Škorpióna. Je pre vás tiež typické, že vo vzťahu sa snažíte mať veci pod kontrolou. Ak sa teda nebojíte ublíženia, tento rok v lete trochu uvoľnite opraty a prestaňte sami seba aj toho druhého kontrolovať. A ak nikoho nemáte, nehľadajte dokonalosť, buďte odhodlaný a choďte do toho.

Strelec

Strelci, váš letný horoskop lásky vyzerá veľmi dobre. Ste dobrodruhovia telom i dušou, zvlášť v letných mesiacoch. Ak nemáte žiadneho partnera, potom vám predpovedáme bláznivé letné noci plné romantiky a vášne. Ak sa chystáte niekam cestovať, je pravdepodobné, že sa tam konečne stretnete s niekým, kto vás zaujme. Nemáte totiž problém dať sa s niekým do reči. Len pozor, aby to nebolo až veľmi rýchlo a aby potenciálneho partnera nevyľakali.

Kozorožec

Kozorožci, vy by ste tento rok v lete mali svoj citový život obrátiť hore nohami! Zvlášť júl je ideálny pre to, aby ste vyskúšali rôzne typy vzťahov, trebárs aj nejakú zoznamovaciu aplikáciu v mobile. Vôbec sa nebojte toho, čo si o vás ostatní pomyslia, nebojte sa robiť to, po čom túžite. Oživte svoj život tým, že budete chodiť do miest, kde môžete niekoho zaujímavého stretnúť, pokojne randiť s viacerými nápadníkmi, bude to vzrušujúce. Nikdy neviete, kedy a kde narazíte na skutočnú lásku.

Vodnár

Vodnári by si mali urobiť tento rok v lete čas sami na seba, až potom skočiť do nových vzťahov alebo avantúr. To ale neznamená, že by ste nikoho nestretli, práve naopak. Než si ale niečo začnete, nezabudnite sa uistiť, že sú všetky vaše potreby naplnené. Nebojte sa, ak je potenciálny nápadník iný ako vy, protiklady sa majú tendenciu priťahovať. Dokonca aj keď sa vám bude zdať, že ten niekto nie je úplne váš typ, môže byť pre vás ideálny. Konečné rozhodnutie urobte až v auguste, vtedy vám budú hviezdy naklonené.

Ryby

Ryby, pre vás bude tohtoročné leto doslova víchrica emócií. Najmä začiatok júla bude k vašim erotickým potrebám ústretový, chodievajte preto veľa do spoločnosti a rozhodne stretnete niekoho, kto na vás bude stále myslieť (a vy na neho). Napriek vašej túžbe byť všade a pre všetkých, pamätajte si, že aj vy potrebujete čas pre seba. A ak máte pochybnosti o tom, či ste skutočne šťastný, nie je to ten pravý partner pre vašu rybiu povahu.

Súvisiace články

Najčítanejšie