Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Šťastná žena povedala ÁNO, ľudia sa jej smejú: Neuveríte, aký prsteň dostala!
Zdielať na

Šťastná žena povedala ÁNO, ľudia sa jej smejú: Neuveríte, aký prsteň dostala!

Zdroj: Instagram/jeneatslife

Kvôli snubnému prsteňu sa stal zaľúbený párik terčom posmechu. Čo sa ľuďom na ňom nepozdáva? Pozrite sa!

Jen Phanomrat a Leo Samanamud sú obľúbení food bloggeri a na svojom kanáli Just Eat Life majú tisíce fanúšikov. Tentoraz ich však neprekvapili novým receptom, ale správou o svojom zasnúbení. Fotografia snubného prsteňa sa stala okamžite virálna a rozbehla sa pod ňou veľká debata.

Po deviatich rokoch randenia sa odhodlali k vážnemu kroku a rozhodli sa svoj vzťah posunúť ďalej. Po zasnúbení zdieľali šťastnú fotografiu, kde Jen ukazuje zásnubný prsteň, ktorý od Lea dostala. Párik ani vo sne nenapadlo, že sa namiesto gratulácií dočkajú toľkých nepríjemných posmeškov.

„Tak toto je absolútne najmenší prsteň na svete!“, napísal jeden z komentujúcich. „Musí to byť strašné, čakať deväť rokov na takýto prsteň,“ napísala ďalšia.

https://www.instagram.com/p/BjrwhsljZbE/?taken-by=jeneatslife 

Prsteň je naozaj veľmi uzučký a má miniatúrnu perličku, no budúca nevesta vysvetlila, že presne takýto prsteň si želala. Jen totiž šperky takmer nenosí a ak si niečo dá, je to presne v tomto štýle. Jednoduché, nenápadné a minimalistické.

Našťastie, našli sa aj takí, ktorí sa úprimne z ich lásky tešili a poukázali na to, že prsteň určite nie je to, na čom by dvojici malo záležať.

Hlavne, že sa ľúbia, no nie?

https://www.instagram.com/p/BfM9o2Dh_U6/?taken-by=jeneatslife

Súvisiace články

Najčítanejšie