Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Verešová ukrýva svojho staršieho manžela doma: Vieme prečo a tu je dôkaz!
Zdielať na

Verešová ukrýva svojho staršieho manžela doma: Vieme prečo a tu je dôkaz!

Zdroj: Facebook/Andrea Verešová

Ona rada dráždi fotkami v ultramini šatách lebo bikinách, no ani jej polovička nie je na zahodenie. Pýši sa tehličkami na bruchu a dokonale vyšportovaným telom.

Dvojica je spolu už viac ako desať rokov, majú dve deti, harmonické manželstvo bez škandálov a žijú si rozprávkový život.

Andrea Verešová a Daniel Volopich sa môžu pochváliť aj naozaj luxusnými telami. O slovenskej modelke je známe, že miluje šport, jogu a pravidelne cvičí. Rovnako dáva prednosť zdravej strave. A je to na nej aj vidieť. Ako jedna z mála celebrít si môže obliecť hocičo a vždy bude vyzerať perfektne.

 

Instagram

​Rozhodne zle na tom nie je ani jej polovička Daniel. Hoci sa na verejnosti ruka v ruke často neukazujú a aj na rodinných fotkách, ktoré Verešová zverejňuje na Instagrame väčšinou chýba, má sa čím pochváliť. Ku Dňu otcov Andrea zverejnila Danielovu fotku z archívu, na ktorej má len obtiahnuté plavky. Volopich má aj po päťdesiatke top postavičku plnú svalov a už na prvý pohľad je jasné, že na sebe maká, aby držal krok so svojou mladšou polovičkou. Pri pohľade na jeho vyšportované telo veru poskočí srdiečko viacerým ženám.

Instagram

instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie