Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Čo na sebe ženy nenávidia, ale muži to priam zbožňujú? Budete prekvapené!
Zdielať na

Čo na sebe ženy nenávidia, ale muži to priam zbožňujú? Budete prekvapené!

Zdroj: unsplash.com

Mnoho vecí, ktoré považujeme za nedostatky a možno sa ne aj hanbíme, sú pre mužov ako magnet. Tento zoznam vám zdvihne sebavedomie!

To by sme neboli my, ženy, aby sme neboli s niečím stále nespokojné. Budete sa čudovať, ale naše nedostatky muži často nevidia a dokonca sa im presne tieto veci na nás páčia.

Pehy

Naskočia vám po celej tvári ihneď, ako začne byť slnečné počasie? Nesnažte sa ich prekrývať vrstvou mejkapu. Muži totiž vaše pehy milujú! Namiesto toho, aby ste ich schovávali, urobte z nich svoju prednosť!

unsplash.com

Malé prsia

No dobre, nebudeme tvrdiť, že veľké prsia sú mužom na obtiaž. To ale neznamená, že po nich túžia úplne všetci a že by ste zo svojich malých pŕs mali mať komplexy. Každý muž má rád niečo iné, a ak vás presviedča, že je vaša veľkosť pre neho optimálna, tak mu skrátka verte.

pixabay.com

​Červenanie

Keď sa dostanete do trápnej situácie, alebo vám naopak niekto polichotí, tak sa červenáte? Možno túto vlastnosť neznášate a najradšej by ste v tom okamihu zavŕtali hlavu do zeme, ale to by bolo zbytočné! Muži milujú, keď môžu ženy dostať do rozpakov! V ich očiach sa premeníte na malé dievčatko a oni vás chcú objať a chrániť pred celým svetom.

Profimedia

Plné krivky

Vy sa možno snažíte každé kilo navyše schovať pod vrstvy oblečenia, ale pravdou je, že muži majú radi, keď ženu majú za čo chytiť. A navyše, keď vie žena podčiarknuť svoju krásu a udržiava si zdravé sebavedomie, muži doslova šalejú. Nehanbite sa za silnejšie stehná alebo malé faldíky na bruchu. Vo finále si z toho robíte väčšie vrásky, než je potrebné.

Profimedia

​Vlasy

Zrejme si nedokážete predstaviť, že by ste von vyšli bez perfektného účesu, ktorý drží za každej situácie, ale pravdou je, že muži milujú, keď vás môžu po rozviatych vlasoch jemne hladiť. Vykašlite sa preto na laky a gély, rozpustite si vlasy a nechajte svojho partnera, aby si ich mohol vychutnať.

unsplash.com

Prirodzenosť

Možno máte pocit, že čím viac, tým lepšie, ale muži v tomto smere majú úplne iný názor. Naopak, na ženách oceňujú prirodzenosť. Vykašlite sa preto na tmavé tiene, očné linky a výrazné rúže, a naopak stavte na lesky na pery a na líca naneste len trochu lícenky. Budete pre neho neodolateľná!

unsplash.com

Súvisiace články

Najčítanejšie