Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Priznanie Slovenky pomohlo mnohým: TOTO je jej recept na šťastné manželstvo
Zdielať na

Priznanie Slovenky pomohlo mnohým: TOTO je jej recept na šťastné manželstvo

Zdroj: unsplash.com (ilustračná fotografia)

Krásny a pravdivý status dvadsať rokov vydatej ženy, zožal na internete veľký úspech. Jej rady sú jednoduché, účinné a zaručene pomôžu aj vám.

Ani psychológ v partnerskej poradni vám často nepomôže tak dobre, ako vám môže pomôcť vlastná skúsenosť, či rokmi overený postup. Táto Slovenka sa podelila s tým, čo jej pomohlo udržať 20-ročné manželstvo. „Úžasný vzťah sa nehľadá, úžasný vzťah sa dlho buduje“ dodáva v závere svojho príspevku a my s ňou musíme jednoznačne súhlasiť.

Neznáma Slovenka uverejnila svoj recept na šťastné manželstvo na facebookovej stránke Priznania žien, kde sa stretla s veľkým úspechom. Mnohé ženy jej dali za pravdu a niektoré sa priznali, že jej pravdivé slová im doslova otvorili oči...

“Minule tu niekto chcel recept na manzelstvo, ktore by vydrzalo viac ako tri roky. Tak som sa rozhodla podelit sa s vami o vlastnu skusenost. Mam 41 rokov, moj manzel o dva roky viac a mame dve uz skoro dospele deti. Manzelmi sme 20 ROKOV. Mame nadherne manzelstvo, ktore by som dopriala kazdemu. Netvrdim, ze sa obcas nepohadame, mali sme aj mensie krizy, ktore sme ale prekonali, lebo sme ich chceli prekonat. Zial, dnes je trend pokazenu vec neopravit, ale vyhodit a kupit novu. A toto prechadza aj do vztahov. Manzelstvo je rozhodnutie zotrvat v dobrom aj v zlom. Ale na tom musia pracovat obaja.
Prva zakladna vec je dobra komunikacia. Ked sa viete o vsetkom porozpravat, mate vojnu vyhratu. Rozpravajte sa casto a o vsetkom. Vas partner nech je zaroven vasim najlepsim priatelom. Povedzte si vsetko, dobre, aj zle veci. Aj chyby, ktore vidite navzajom na sebe a prekazaju vam. Samozrejme s laskou. Povedzte partnerovi, ak vam nieco chyba z jeho strany (pozornost, pohladenie, mile slovo...).
Druhou vecou je ochota menit sa. Drobne nedostatky, ktore partnerovi vadia skuste odstranit. Z lasky k nemu. Samozrejme, nikto niesme dokonaly a nejake veci si musime navzajom aj tolerovat.
Tretia vec je spolocny cas. Ak sa da, chodte spolu na prechadzku, do kina, na kavu, majte nejake spolocne konicky, robte si navzajom radost.
Posledna rada-neopustajte sa, starajte sa o seba, zeny dbajte na postavu ak sa da, budte krasne upravene pre svojho manzela. Muzi takisto cvicte, neprejedajte sa, dbajte na hygienu, aby ste boli aj po rokoch atraktivni pre svoju zenu. Tak ani jeden z vas nebude mat dovod na neveru. Odporucam knihu Pat jazykov lasky od Gary Chypman, nam velmi pomohla sa navzajom pochopit.
Dolezita vec-nezabudnite na odpustenie. Uzasny vztah sa nehlada, uzasny vztah sa dlho buduje. Prajem vam krasne manzelstva, ktore vytrvaju…”

unsplash.com (ilustračná fotografia)

Súvisiace články

Najčítanejšie