Skoro jasno
11°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Zostaňte sama sebou! 5 vecí, ktoré by ste kvôli mužovi nemali nikdy urobiť
Zdielať na

Zostaňte sama sebou! 5 vecí, ktoré by ste kvôli mužovi nemali nikdy urobiť

Zdroj: unsplash.com

Zamilovanosť nám často nasadí na oči ružové okuliare. Pre lásku sme ochotné urobiť čokoľvek, a to často na úkor vlastných potrieb.

Hoci z neho šaliete, mali by ste zostať nohami pevne na zemi. Čo by ste kvôli žiadnemu mužovi rozhodne nemali nikdy urobiť?

Meniť svoj vzhľad

Je prirodzené, že každá z nás sa chce svojmu vyvolenému páčiť. Je ale rozdiel, či si kvôli nemu vezmete top, ktorý vám pochválil, alebo kompletne zmeníte svoj vzhľad. Raz ste sa mu zapáčili presne taká, aká ste, tak na čo to meniť? Ak sa mu nepáči vaša váha, štýl obliekania, účes, vlastne vôbec nič, tak dajte od neho ruky preč. Ak chcete niečo zmeniť, tak jedine kvôli sebe, nie kvôli tomu, že to niekto od vás chce.

unsplash.com

Vzdať sa svojich snov a cieľov

Absolútne nikto by nemal brániť vašim snom a cieľom. Je to predsa váš život a nikto iný nebude ľutovať nesprávne rozhodnutie viac, ako vy sama. Partner by vás mal vo všetkom podporovať, a ak je to skôr naopak, nie je pre vás ten pravý.

unsplash.com

Čakať na jeho súhlas

Silná žena hrá podľa svojich pravidiel a nepotrebuje k tomu ničí súhlas. Nie ste žiadna cvičená opička, ale dospelá žena, a tak veľmi dobre viete, čo je pre vás najlepšie. Ak niečo chcete urobiť, tak to jednoducho urobte. Nečakajte na to, kým vám vaše rozhodnutie niekto odsúhlasí. O tom predsa vzťahy nie sú.

unsplash.com

​Rušiť kvôli nemu svoje plány

Každá z vás to určite niekedy zažila. Máte dohodnutý dievčenský večer s vašou najlepšou kamarátkou, ale zrazu sa vám ozve váš milý a vy kamarátku zrušíte!? Chyba! Nemusíte byť predsa svojmu partnerovi zakaždým, keď si to zaumieni, po ruke. Navyše máte tiež svoj voľný čas, svojich priateľov, a ak o nich nechcete prísť, venujte svoj čas aj im.

unsplash.com

​Byť iná

Rovnako, ako by partner nikdy nemal od vás chcieť, aby ste menili svoj vzhľad, tak už vôbec by nemal chcieť meniť to, aká ste. Nenechajte sa manipulovať len kvôli tomu, že máte na očiach ružové okuliare. Ste, aká ste, a ten, kto vás takú brať bude, je ten pán Pravý.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie