Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Populárni moderátori a ich polovičky: Takéto krásky skrývajú doma
Zdielať na

Populárni moderátori a ich polovičky: Takéto krásky skrývajú doma

Zdroj: profimedia.sk

Poznáte ich z televíznych obrazoviek, no ich partnerky zrejme už menej. Pozrite sa, aké polovičky majú doma tváre televízie JOJ.

Len pred pár dňami sa odovzdávali ceny OTO a v ankete popularity jednoznačne zabodovala aj TV JOJ. Nielen v hľadisku, ale aj na recepcii sa objavilo množstvo hostí v sprievode svojich manželov a manželiek, ktoré veru na obrazovkách nevidieť. Pritom by sa za ne rozhodne nemuseli hanbiť. Pozrite sa, ako im to spolu sekne.

Michal Hudák s partnerkou Denisou

profimedia.sk

​Michal Hudák sa teší popularite u divákov najmä vďaka zábavnej relácii Inkognito. Takmer vždy vysmiateho herca, moderátora a hudobníka sprevádzala jeho partnerka Denisa, s ktorou vychovávajú syna Huga.

Marcel Forgáč s manželkou Adrianou

profimedia.sk

​Marcel Forgáč sa na galavečere objavil po boku svojej manželky Adriany, s ktorou majú dvoch synov. S atraktívnou tmavovláskou sa zoznámil pred mnohými rokmi v Prešove, kde študoval a dodnes tvoria šťastný pár.

Ondrej Kandráč s manželkou Erikou

Instagram

​Momentálne najvychytenejší hudobník Ondrej Kandráč sa okrem hudby veru má čím pochváliť. Jeho zákonitá Erika je naozaj očarujúca žena, čo poviete?

Vlado Voštinár s manželkou Klaudiou

profimedia.sk

​Vyťažený moderátor Vlado Voštinár je jeden z mála, ktorý žije v šťastnom manželstve už viac ako 25 rokov! Svoju lásku Klaudiu si dokonca druhýkrát zobral za manželku minulý rok na exotickom Mauríciu.

Súvisiace články

Najčítanejšie