Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kvôli hrozným zubom sa takmer nevydala: Pozrite sa, čo dokáže dobrý zubár
Zdielať na

Kvôli hrozným zubom sa takmer nevydala: Pozrite sa, čo dokáže dobrý zubár

Zdroj: BodyFixers/Channel4

Horšie zuby ste už dávno nevideli! Napriek tomu, že si ich Hannah denne umývala, vyzerali, akoby sa o ne celé roky nestarala. A to mala krátko pred svadbou...

Hannah má 29 rokov a tesne pred svadbou ju trápil obrovský problém – zuby. „Moje zuby vyzerajú strašne! Sú krivé, žlté a pôsobia nechutne,“ priznala otvorene mladá mamička.

Hoci sa na prvý pohľad zdá, že sa o svoj chrup vôbec nestará, opak je pravdou! „Vyskúšala som asi každú pastu a ústnu vodu, ktoré sú na trhu. Dokonca som si sama urobila mix pást, ale ani jedna mi nepomohla. Pripadá mi to, akoby som tieto strašné zuby mala mať po celý svoj život,“ dodala v televíznej šou Body Fixers, v ktorej odborníci pomáhajú ľuďom s rôznymi problémami. A keďže mala tesne pred svadbou, jediné, po čom túžila bolo, aby jej profesionáli pomohli.

 

BodyFixers/Channel4

BodyFixers/Channel4

​Hannah stačila jedna návšteva u šikovnej zubárky a jej problém s chrupom sa razom stal minulosťou! „Wau, neverím, že som to ja! Nič na mne nevyzerá ako ja,“ nevedela sa na seba vynadívať, keď sa po kompletnej premene uvidela prvýkrát v zrkadle. Čo poviete na jej premenu?

BodyFixers/Channel4

BodyFixers/Channel4

Súvisiace články

Najčítanejšie