Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Najlepší manželia podľa horoskopu: Ako sa po svadbe zmení ten váš?
Zdielať na

Najlepší manželia podľa horoskopu: Ako sa po svadbe zmení ten váš?

Zdroj: unsplash.com

Niektorí muži sú na rodinný život a manželstvo ako stvorení, iní sa trvalého zväzku doslova boja. Znamenie vám prezradí, čo vás po jeho boku čaká.

Ktorí muži budú pre vás v manželstve skutočnou výhrou? Zoradili sme ich od tých najlepších po najhorších, aj keď u každého jedného sa nájdu určite dobré aj horšie vlastnosti.

Baran

Títo muži sú silní a verní. Svoje manželky nepodvádzajú, pretože majú radi stabilitu a stereotyp. Zriedkakedy „uletia“ a keď už, zvyčajne sa vrátia späť do zabehnutých koľají. Ak si vezmete muža, ktorý sa narodil v tomto znamení, získate v ňom chlapa, ktorý vás bude ctiť po zvyšok vašich dní. Ľahko sa s ním komunikuje a nájdete v ňom nielen partnera, ale tiež kamaráta.

Profimedia

Strelec

Muž narodený v znamení Strelca je extrémne romantický a bude robiť všetko pre to, aby vás o tom presvedčil. Je to verný a milujúci partner, aj keď niekedy to môže preháňať so žiarlivosťou. Ak sa Strelec stane vaším manželom, bude vás milovať, ctiť a nájdete v ňom veľké srdce a dušu. Nikdy nebudete ľutovať.

Ryby

Partner v znamení Rýb je vždy pôsobivý, a to na všetkých úrovniach. Muž Ryba berie manželstvo veľmi vážne a zo všetkého najviac túži rodinu finančne zabezpečiť. Zároveň sa ale snaží, aby ste v ňom zakaždým videli romantického partnera, ktorý vám nosí kvety, uvarí vám večeru alebo vás prekvapí v posteli najlepším orgazmom, aký ste kedy zažili. Niekedy je tento muž trošku citlivý, ale to nie je taká tragédia.

Kozorožec

Muži Kozorožci sú skvelí manželia, ktorí sa o vás chcú postarať - finančne aj romanticky. Ak sa spolu budete niekedy hádať, potom pravdepodobne len kvôli peniazom. Inak v nich nájdete verných partnerov, o ktorých sa nebudete musieť báť. Vždy budú mať oči len pre vás, takže niekedy môžu trochu žiarliť, keď im poviete, že chcete ísť niekam sama. V takom prípade ich musíte upokojiť.

unsplash.com

Lev

Ak ste žena, ktorá sa túži po zvyšok života so svojím partnerom smiať, potom si vyberte Leva. Títo muži sa radi smejú a bavia, sú skvelí partneri, oddaní a podporujúci. Možno vám bude robiť problém držať s nimi krok, avšak jeho názory a myšlienky vás vo finále okúzlia rovnako, ako on sám.

Rak

Raci sú dobrí manželia, pretože sú zameraní na rodinu. Milujú rodinnú atmosféru, rodinné stretnutia, oslavy, a všetko, čo súvisí s chodom domácnosti. Majú tendenciu byť čo najviac doma, tráviť čas s vami a deťmi a hľadajú si zábavu a koníčky v rodine. Radi varia, upratujú, opravujú - to je jednoducho ich hobby. V Rakovi nájdete láskavého muža, ale niekedy ho budete musieť z domu "vykopnúť", aby ste mali čas aj sama na seba.

Blíženci

V Blížencoch nájdete oddaných milencov, ktorí budú aj po dvadsiatich rokoch manželstva neustále vyhľadávať erotiku. Blíženci sú ako manželia tak trochu zázrak prírody, ak s nimi budete starostlivo zaobchádzať. Majú totiž tendenciu byť príliš citliví a depresívni, akonáhle nevidia, že ich ten druhý rešpektuje. Aj keď vás napríklad neopustia, môžu vás opustiť po emocionálnej stránke. Dobre s nimi zaobchádzajte a oni vám to vrátia.

Profimedia/ilustračná foto

Škorpión

Ak sa chystáte vydať za muža, ktorý sa narodil v znamení Škorpióna, mala by ste vedieť, že manželský život s ním bude ako na kolotoči - raz vášnivý, druhýkrát chladnejší. Muži Škorpióni dobre vyzerajú a zo začiatku vám dávajú hŕbu zvodných sľubov, ktoré nie vždy splnia. Aj keď majú radi sex, nemusíte sa báť, že by vám boli neverní. Pokiaľ mu v posteli dáte to, po čom túži, obavy môžete odhodiť stranou.

Býk

S Býkom budete ako manželka dobre chránená a finančne zaistená, ale musíte sa zmieriť s tým, že Býk nie je monogamné znamenie. Aj keď sa o vernosť snažia (a vážne sa snažia), sú často tými, ktorí svojho partnera podvedú. Ak chcete s manželom v tomto znamení vyjsť, musíte s ním hlavne komunikovať, pretože jedine otvorené rokovania vedú k cieľu.

Panna

Muži narodení v znamení Panny majú spočiatku tie najlepšie úmysly splniť vaše sny. To, či ich počas manželstva splnia, je úplne iná vec. Panna chce byť vždy najlepšia a to isté chce od vás. Neospravedlňuje vaše chyby ani prípadné zmeny na vašom tele alebo duši, takže sú títo muži príliš kritickí. Ak ste si ho teda brali a mali veľkosť 38, a po pätnástich rokoch ste sa dostali na veľkosť 44, je možné, že práve to vaše manželstvo rozbije. Pravda, je to trochu povrchné, ale Panny už proste také sú.

Profimedia

Vodnár

Manželia Vodnári sú snílkovia a niekedy sú ich túžby a sny bohužiaľ nereálne a nerealizovateľné. Akonáhle sa Vodnár ožení, má silnú predstavu o tom, čo by v manželstve chcel, a často chce niečo, čo vlastne nie je možné splniť. Okrem toho nie sú veľmi otvorení, pokiaľ ide o komunikáciu o manželských otázkach a problémoch. Niekedy to vyzerá, že stratili sluch, pretože sa robia, že vás nepočujú. Nie, s nimi to ľahké nebude.

Váhy

Muži Váhy sú veľmi otvorení, veľmi charizmatickí a tiež veľmi príťažliví. To znamená, že musíte očakávať, že sa o vášho manžela budú zaujímať aj iné ženy. Bohužiaľ, muži narodení v tomto znamení sú tak veľmi láskaví, že pokojne preukážu láskavosť cudzej žene, bez toho, aby si uvedomili, že vám to môže vadiť. Dokonca sa s ňou aj vyspia, keď ho o to požiada! Pritom by si veľmi prial byť verný a lojálny, ale je jednoducho "až príliš dobrý.“

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie