Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Nie sme náročné! 6 vecí, ktoré potrebujú ženy vo vzťahu, aby boli naozaj šťastné
Zdielať na

Nie sme náročné! 6 vecí, ktoré potrebujú ženy vo vzťahu, aby boli naozaj šťastné

Zdroj: unsplash.com

Vraj sme komplikované a chceme toho od našich polovičiek priveľa, naozaj? Väčšina žien túži len po týchto veciach.

Čo poviete na tento zoznam, súhlasíte s ním, alebo by ste k nemu ešte niečo pridali?

6 vecí, ktoré ženy potrebujú vo vzťahu

Pozornosť

Pozornosť je tá najdôležitejšia vec, ktorú žena od partnera chce. Chce, aby si na nej všimol napríklad to, že sa vyparádi na rande alebo do divadla. Žena chce pre svojho muža vyzerať perfektne od hlavy po päty, od šiat až po lodičky a túži po tom, aby to chlap ocenil. Všetko jej úsilie je márne, keď si muž nevšimne, že má nový účes alebo že trochu schudla. Ženy milujú komplimenty, aj tie drobné a nenápadné.

unsplash.com

Rovnosť

Všetky ženy chcú, aby bol ich vzťah rovnocenný. Znamená to slobodu vyjadrovať svoje názory a prijímať rovnocenne rozhodnutia. Vzťah nie je o jednej osobe, ale o dvoch. Preto ženy chcú, aby im dal muž rovnakú dôležitosť pri rozhodovaní a vykonávaní vecí. Môžu to byť drobné záležitosti, ale aj rovnosť pri výbere kariéry, či spoločného bývania.

Profimedia

​Rešpekt

Ženy si vo všetkých smeroch zaslúžia rešpekt. Rešpekt si ale zaslúži každý človek bez ohľadu na pohlavie. Ak je žena vo vzťahu, musí ju muž rešpektovať a rovnako tak musí rešpektovať jej názory aj jej pohľad na život. Samozrejme, že ju môže kritizovať, ale vnútorne by mal rešpektovať jej individualitu. Keď sa žena mýli, nech ju muž opraví, ale nikdy by sa nemal pokúšať ju zmeniť. A samozrejme platí to aj opačne.

Profimedia

Ocenenie

Ženy veľmi často pochybujú o tom, čo robia. Je to aj preto, že okolitý svet vytvára stereotypy v štýle: Ako by mala žena vyzerať? Dokonalé telo, bezchybná tvár, sexi pózy - tak vyzerajú mnohé ženy v časopisoch, filmoch a televízii. To všetko v ženách vytvára neistotu, najmä keď muž komentuje to, čo vidia na obrazovke a povie jej to. Nikto však nie je dokonalý a muži tiež nie. 

Profimedia

Starostlivosť

Aj keď pracujeme vo vrcholných funkciách, chodíme do práce a vraciame sa unavené, stále sme to my, ktoré sa po práci postaráme aj o rodinu a partnera. Iste, aj muži sa starajú, ale ženy potrebujú, aby ich muži pochválili, aby ocenili večeru, bábovku, alebo to, že skvele zorganizovali večierok či oslavu narodenín. Ženy vážne robia všetko pre to, aby sa chlapi mali dobre. A očakávajú od mužov, že im ukážu, ako veľmi im na nich záleží. Potrebujú starostlivosť, keď majú zlý deň alebo keď sa naopak cítia šťastne, pretože sa im niečo podarilo.

Profimedia

Láska

Posledná a najdôležitejšia vec, ktorú ženy potrebujú ako soľ, je láska, respektíve prejavy lásky. Ženy sú vďačné za každé malé vyznanie, či už je to obyčajný kvietok, alebo roztomilý mail, ktorý im partner pošle z práce. Aj keď si veľa mužov myslí, že ženy vyžadujú drahé večere v luxusnej reštaurácii, nie je to tak. Ženy majú rady návštevy reštaurácií, ale nie kvôli jedlu či recenziám na internete, ale preto, že im muž dáva svoj čas, čím vyjadruje svoju lásku. Milujem ťa, je fajn, ale činy sú oveľa dôležitejšie.

pinterest.com

Súvisiace články

Najčítanejšie