Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ktorí muži sú najčastejšie neverní? Pri niektorých typoch by ste TO nečakali!
Zdielať na

Ktorí muži sú najčastejšie neverní? Pri niektorých typoch by ste TO nečakali!

Zdroj: unsplash.com

Máte doma krásavca, za ktorým sa ženy otáčajú? Podľa prieskumov fešáci nepatria medzi najčastejších neverníkov. Pri akých mužoch nikdy nemáte istotu?

Najviac podliehajú pokušeniu často tí muži, o ktorých by ste to na prvý pohľad nepovedali.

Muži, ktorých vek končí číslom 9

Tím pracovníkov internetovej zoznamky Ashley Madison analyzoval údaje, ktoré mali k dispozícii, a zistil, že oveľa vyššie percento nevery bolo vo veku 29, 39, 49 alebo 59 rokov. Inými slovami, muži, ktorí sa blížia k míľnikom vo svojich životoch, sa zdajú byť najnáchylnejší k podvádzaniu.

Thinkstockphotos

Náruživí užívatelia sociálnych sietí

Ďalší výskum pre zmenu ukázal, že čím častejšie muži používajú sociálne siete, ako sú Twitter, Facebook či Instagram, tým častejšie majú problémy vo vzťahoch so svojimi partnerkami. Nakoniec tieto problémy vyústia podvádzaním, rozchodom či rozvodom. A je jedno, či tieto páry spolu boli krátku dobu alebo mnoho rokov.

unsplash.com

​Muži, ktorí už niekedy podviedli

Ako sa hovorí, podvedie raz, podvedie druhýkrát. Nemusíte tomu veriť, ale niečo na tom bude. My by sme síce radi odpustili a zabudli na minulosť, v ktorej nás partner podviedol, odborníci však upozorňujú na to, aby sme radšej dvakrát mysleli, než zase uveríme. Podľa výskumu University of South Alabama sú muži, ktorí už raz neverní boli, oveľa náchylnejší k ďalšej nevere.

Profimedia.sk

Muži, ktorí majú dosť peňazí

To by asi nemalo byť žiadne prekvapenie, však? Pozrite sa na nejaký mimomanželský vzťah v Hollywoode alebo kdekoľvek inde. Muži, ktorí sú vyzbrojení mocou a peniazmi, sa oveľa častejšie dopúšťajú nevery.

unsplash.com

Muži v Kristových rokoch a okolo päťdesiatky

Krízový moment pre mnoho mužov nastáva v tridsiatich troch rokoch. Podľa štatistiky sa práve v tomto veku vystrašia a potrebujú sa utíšiť v náručí inej ženy. Aj keď by už mali dospieť a prijať zodpovednosť, bohužiaľ to často nezvládajú. Okolo štyridsiatky sa to už väčšinou zlepší. Ďalšia neverná vlna prichádza u mužov okolo päťdesiatky, a to kvôli kríze stredného veku. Pribúdajú neduhy, zdravotné ťažkosti, nezriedka problémy s prostatou a erekciou. To všetko chcú päťdesiatnici vyriešiť rôznymi spôsobmi, a niektorí práve milenkou.

Thinkstockphotos

Súvisiace články

Najčítanejšie