Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Žena predáva svadobné šaty na internete: Vtipnejší inzerát ste ešte nevideli!
Zdielať na

Žena predáva svadobné šaty na internete: Vtipnejší inzerát ste ešte nevideli!

Zdroj: unsplash.com (ilustračná fotografia)

Nevyšlo jej manželstvo, tak sa rozhodla, že sa zbaví spomienky na svoj svadobný deň. Jej vtipný popisok k šatám teraz baví ľudí po celom svete.

Žena z Nového Zélandu nemala šťastie v láske a manželstvo jej stroskotalo. Vtedy sa rozhodla, že sa chce čím skôr zbaviť svojich svadobných šiat a tak ich ponúkla na internetovom bazári na predaj.

Najvtipnejší inzerát!

I keď si šaty chcela nechať na pamiatku, po rozvode svoj názor zmenila. Na bazári ich ponúkla s vtipným popisom, ktorý zaklincovala fotografiami zo svojej svadby, na ktorej ženícha buď odstrihla, alebo počmárala. 

Twitter

"Prosím, pomôžte mi odstrániť tieto šaty z môjho života, už to pre mňa nič neznamenajú. Sú stále vo výbornom stave, na rozdiel od môjho manželstva. Sú skoro ako nové a sú pripravené na legitímnu svadbu, v roku 2013 si to už dokonca vyskúšali.

Perfektne sadnú na veľkosť 40 a osobne som z nich vyprala smolu, ktorú vám určite neprinesú. Šifón a áčkový strih sú vynikajúcou voľbou a tieto krásne šaty dokážu odviesť pozornosť aj od toho, že si trebárs vezmete chronického klamára, ako ja.

Chcela by som za ne aspoň 300 dolárov, za ktoré by som si kúpila ročné členstvo do posilňovne, aby som sa zbavila nadbytočných kíl, ktoré som nabrala v nevydarenom manželstve. “

Tento inzerát zožal obrovský úspech, o šaty prejavilo záujem mnoho ľudí a žene za ne ponúkajú dokonca dvojnásobnú sumu!

 

Súvisiace články

Najčítanejšie