Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
3 miesta, kde sa najľahšie zamilujete: Viete, kde máte lásku hľadať?
Zdielať na

3 miesta, kde sa najľahšie zamilujete: Viete, kde máte lásku hľadať?

Zdroj: pixabay.com

Túžite po partnerovi, s ktorým by ste sa konečne cítili fajn, no stále ste ho nenašli? Je dosť možné, že navštevujete nesprávne miesta, ktoré láske neprajú.

Ak ste stále single a túžite po milujúcom partnerovi, zbystrite pozornosť. V najnovšej štúdii sa výskumníci zo Stanford univerzity opýtali spokojných dvojíc, kde sa zoznámili. Práve vďaka nim odborníci zostavili rebríček troch najlepších miest, kde sa oplatí hľadať lásku.

1. Internet

Miesto neobmedzených možností, kde si každý nájde to svoje. Na výber máte sociálne siete, kde je množstvo rôznych skupín, zoznamovacie aplikácie, online zoznamky, chat, rôzne weby...stačí si vybrať. Zoznamovať sa z pohodlia domova a pritom byť tak trochu v anonymite, ak to chcete, nebolo snáď nikdy ľahšie.

pixabay.com

​2. Bar alebo reštaurácia

V dnešnej modernej dobe patrí klasická zoznamka v bare medzi zastaralé spôsoby, ktoré však stále fungujú! Práve tu totiž popri zábave a v uvoľnenej atmosfére dokážete s niekým nadviazať očný kontakt a „ísť na vec“. Pozor však na výber baru, aby nešlo len o akúsi romancu na jednu noc.

pixabay.com

​3. V kruhu priateľov

Podľa spomínanej štúdie je práve toto ten najjednoduchší spôsob, ako sa s niekým novým zoznámiť a pritom sa nebáť, že sa z neho vykľuje nejaký úchylák. Určite máte svoj okruh priateľov. Stačí teda usporiadať nejakú menšiu párty, kam si vaši priatelia pozvú tých svojich a hneď máte možnosť spoznať niekoho nového.

Súvisiace články

Najčítanejšie