Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Túžite dosiahnuť orgazmus pri každom sexe? Osvojte si tieto zvyky!
Zdielať na

Túžite dosiahnuť orgazmus pri každom sexe? Osvojte si tieto zvyky!

Zdroj: Thinkstockphotos

Nie je to mýtus, naozaj existujú ženy, ktoré dosiahnu orgazmus pri každom sexe. Čo robia tieto dámy inak?

Hovorí sa, že orgazmus sa rodí v hlave ženy. Keď sa ale nedokážete odpútať od milióna myšlienok, ktoré máte v hlave, je to vždy ťažšie. Zostavili sme pre vás päť bodov, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vrchol vždy, keď budete chcieť. Čo teda robia ženy, ktorým sa v tomto smere darí?

Pravidelne masturbujú

Ak budete pravidelne uspokojovať sama seba, stanete sa expertkou na vlastné telo, budete poznať každý milimeter a vedieť, ktoré dotyky vám robia dobre. Zistíte, aký tlak, tempo, rýchlosť je potrebné použiť, aby ste dosiahla vrchol. Ak vy sama dobre viete, čo vás vzrušuje, partner už toto všetko môže len pozdvihnúť na vyššiu úroveň.

Thinkstockphotos

Sústredia sa na klitoris

Väčšina žien nie je schopná vyvrcholenia, ak nie je stimulovaný ich klitoris. Dosiahnuť orgazmus iba vnikaním a dráždením bodu G je výsadou iba malého percenta žien. Preto sa zamerajte na tento malý kúsok vášho tela. Pomôcť si môžete sama alebo vás na klitorise môže láskať váš partner. Použiť sa dajú prsty, v určitých polohách môžete klitoris trieť o jeho telo alebo použiť vibrátor.

Predohra je dôležitá

Predohra je veľmi dôležitou súčasťou milostného aktu. Ak nie ste dostatočne vzrušená, tak pre vás bude dosiahnutie orgazmu zase o niečo zložitejšie. Neplatia  tu žiadne pravidlá, ako dlho alebo čo by ste mali robiť. Každá žena je iná a každú vzrušujú iné veci. Niektoré dráždi vášnivé bozkávanie a hladenie, iná radšej dostane na zadok. Nebojte sa prebudiť svoje sexuálne zmysly!

Thinkstockphotos

Neboja sa ozvať

Nebojte sa, nebudete vyzerať smiešne, keď sa ozvete a poviete svojmu partnerovi, čo vás vzrušuje a kde máte rady jeho dotyky. On sám bude rád, pretože mu to pomôže dosiahnuť vytúžený cieľ, ktorým je vaše uspokojenie. Už si to raz musíte zapamätať – komunikácia je základným stavebným kameňom nielen vo vzťahu, ale aj v posteli.

Nestresujú sa kvôli orgazmu

Stres rozhodne nie je váš priateľ. Ak jediné, na čo budete myslieť, je orgazmus, bude to kontraproduktívne. Tým, že vám v hlave beží na plné obrátky jediná myšlienka, nebudete schopná užiť si to, čo sa deje, všetky dotyky a láskania, ktorými vás váš partner zahŕňa. Čím uvoľnenejšia budete a čím menej budete myslieť na orgazmus, tým jednoduchšie ho dosiahnete. Znie to možno zvláštne, ale je to tak.

Súvisiace články

Najčítanejšie