Polojasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Ste zamilovaná? Pozor, aby ste nestratili samu seba!
Zdielať na

Ste zamilovaná? Pozor, aby ste nestratili samu seba!

Zdroj: Thinkstock

Keď nájdeme toho pravého, s ktorým chceme zdieľať úplne všetko, veľmi ľahko sa nám stane, že strácame samy seba. Pozor na to, dámy!

Všetky to poznáme. Človek v záplave emócií celkom stráca hlavu a zrazu nevidí nič, iba svojho vyvoleného. Ísť v piatok von zrazu stratí svoje čaro. Už nepotrebujeme ani toľko stretnutí na káve s kamarátkami a začneme vynechávať aj hodiny tanca, len aby sme mohli byť s NÍM...

Skôr či neskôr sa však ukáže, že to nebolo najlepšie rozhodnutie. Každý predsa potrebuje mať niečo svoje, niečo jemu vlastné, čo ho robí šťastným. Okrem partnera, samozrejme.

Nezabúdajte na koníčky

Jedným z najdôležitejších spôsobov, ako ostať samým sebou aj v šťastne fungujúcom vzťahu, je venovať sa svojim koníčkom aj naďalej. Ak vás niečo robí v živote šťastnou, neprestávajte s tým len preto, že máte priateľa. Ak ho zaujíma to, čo robíte, pokojne ho zapojte. Budete tak mať dvojnásobnú radosť a s partnerom si budete ešte bližší.

Dámska jazda

Pamätáte si tie skvelé baby, s ktorými ste si užili nezabudnuteľné výjazdy do mesta? Áno, sú to vaše kamarátky, ktoré teraz možno trochu zanedbávate. Je pochopiteľné, že ak ste zrazu šťastne zadaná, pravdepodobne nebudete každý piatok tancovať v klube na bare, no sem-tam by ste si mali nájsť čas na osoby, s ktorými ste toľko prežili. A ani také odreagovanie na dobrej party neuškodí.

Thinkstock

Nemeňte sa!

Už ste sa prichytili pri tom, ako ste si znechutene obúvali štekle, ktoré na vás tak miluje, hoci ste mali náladu na obľúbené tenisky? On bol šťastný a spokojný a vy ste sa celý deň vedľa neho trmácali vo vysokých opätkoch a večer vám od bolesti takmer odpadli nohy. Netvrdíme, že by ste mu nemali robiť radosť, myslite však aj na seba a svoje pohodlie. A to nielen v prípade oblečenia a topánok.

Ženská zóna

Jedna z najhorších vecí, ktoré robia ženy vo vzťahu, je, že si nevyhradia žiadny čas pre seba. Chápeme, že ste zamilovaná a on je taký zlatý a vy sa na neho chcete pozerať každú sekundu vášho života... No teraz vážne! Niekedy jednoducho každá z nás potrebuje pozerať svoj obľúbený seriál v rozťahanom tričku a s maskou na tvári. Tak si to z času na čas doprajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie