Zatiahnuté
10°
Bratislava
František
4.10.2024
16-ročná dcéra Nicole Kidman prvýkrát ako modelka: Uff, toľko kritiky asi nečakala!
Zdielať na

16-ročná dcéra Nicole Kidman prvýkrát ako modelka: Uff, toľko kritiky asi nečakala!

Zdroj: Profimedia

Dcéra celebritných rodičov si splnila sen a po prvý raz predvádzala módu na prehliadke. Reakcie ľudí na jej modelingový debut však boli poriadne kritické.

Staršia dcéra herečky Nicole Kidman (57) a speváka Keitha Urbana (56), Sunday-Rose Kidman (16) má za sebou premiéru v úlohe modelky, ktorá prebehla priamo na týždňoch módy v Paríži, informuje módny magazín vogue.com.

Splnený sen 

"Čakala som na to veľmi dlho, takže keď sa tá ponuka objavila, bolo to veľmi vzrušujúce a teraz je ten deň konečne tu," povedala Sunday-Rose. Jej mama Nicole Kidman prezradila, že si jej dcéra naozaj priala prejsť sa po móle už veľmi dlho, musela ale počkať, kým dovŕši šestnásť rokov. Povráva sa, že otec Keith Urban nebol z toho príliš nadšený a skôr si prial, aby sa ich dcéry vyhýbali svetlám reflektorov do dovŕšenia dospelosti.

View this post on Instagram

A post shared by People Magazine (@people)

Nevyhla sa kritike 

Kým slávni rodičia sú nepochybne na svoju dcéru pyšní, mnohí ľudia uštedrili Sunday-Rose poriadnu lavínu kritiky. Mladá kráska nasadila modelkovský stoický výraz, rovnaký, ako má zakaždým, keď sa objaví po boku mamy na červenom koberci, a vyrazila sebavedomo v bielych šatách bez rukávov značky Miu Miu a čiernych črieviciach. Ľudia začínajúcu modelku nešetrili a nechali jej poriadne ostré odkazy: 

„Modelom môže byť podľa všetkého každý… ak máte slávne priezvisko. Chýbajú mi časy, kedy boli modelky krásne.“  

„Nie je krásna a nie je škaredá… vyzerá len veľmi priemerne… v dave by nevynikla.“  

„V žiadnom prípade nie je ohromujúca. Je ako milióny ďalších tínedžerov po celom svete. Prácu dostala len vďaka rodičom, nič viac.“ 

„Zamračenie do kamery nerobí modelku modelkou...” 

 „Sunday Rose je priemerná a nevýrazná.“  

Nuž, ktovie, či ju kritika odradí, alebo sa na negatívne reakcie vykašle a pôjde si ďalej za svojím snom. Necháme sa prekvapiť...   

View this post on Instagram

A post shared by Miu Miu (@miumiu)

View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Súvisiace články

Najčítanejšie