Polojasno
20°
Bratislava
Arnold
1.10.2024
TOP premena českej speváčky: Nový účes jej vychválili aj slávne kolegyne
Zdielať na

TOP premena českej speváčky: Nový účes jej vychválili aj slávne kolegyne

Zdroj: Profimedia

Zmien vizáže sa speváčka Bára Basiková nikdy nebála. Umelkyňu s rebelským imidžom už fanúšikovia videli s dlhými vlasmi ale aj úplne nakrátko či v parochni, vyskúšala si aj rôzne farebné odtiene. Tú aktuálnu premenu jej pochválili snáď úplne všetci.

61-ročná česká speváčka Bára Basiková nosila v minulosti aj parochne, aby tak zakryla ochorenie, ktoré ju trápilo. Dnes je už zjavne opäť fit a plná energie, o čom svedčí aj najnovšia fotografia, na ktorej predviedla veľmi vydarenú vlasovú premenu.

Nový účes ju omladil

Nedávno bola Bára opäť u kaderníka, kde príliš neexperimentovala, ale napriek tomu si nechala svoje vlasy výrazne ostrihať na svieže mikádo. „Ostrihané! Na zimu!“ napísala speváčka k fotografii, kde vyniká jej účes, veľké okuliare, ale aj našpúlená a na červeno namaľované pery.  

Pod fotografiou s novým imidžom sa okamžite začali hrnúť komplimenty a veľmi milé komentáre, zmenu pozitívne okomentovali aj jej priateľky a kolegyne. „Pristane,“ odkázala napríklad Dagmar Havlová. „Super chic,“ napísala aj speváčka Monika Absolonová.  

Čo poviete sa nový účes Báry Basikovej vy? Pristane jej to?  

Súvisiace články

Najčítanejšie